Hande Subaşı ile Hakan Yılmaz aşk mı yaşıyor?

Güncelleme Tarihi:

Hande Subaşı ile Hakan Yılmaz aşk mı yaşıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2016 13:55

Eşi Can Tursan'la anlaşmalı boşanma kararı alan Hande Subaşı, önceki akşam "Yetersiz Bakiye" adlı tiyatro oyunundaki rol arkadaşı oyuncu Hakan Yılmaz ile birlikte görüntülendi. Çıkışta objektiflere yakalanan ikili gazetecilerin sorularına kaçamak cevaplar verdi. Bu durum akıllara ''Hande Subaşı ile Hakan Yılmaz aşk mı yaşıyor?'' sorusunu getirdi.

Haberin Devamı

"Yetersiz Bakiye" tiyatro oyununun başarılı oyuncularından Hande Subaşı ve Hakan Yılmaz önceki akşam oyunun sahnelendiği Kadıköy Duru Tiyatro’sundan birlikte çıktılar. Eşi Can Tursan’la anlaşmalı olarak boşanma aşamasında olan Hande Subaşı, Hakan Yılmaz ile birlikte çekilen fotoğraflardan rahatsız oldu.

Hande Subaşı ile Hakan Yılmaz aşk mı yaşıyor

Subaşı, gazetecilerin evliliği ile ilgili sorularına “Boşanma ve ayrılık hakkında konuşmayacağım. Teşekkür ederim anlayışınız için” yanıtını verdi.

Hande Subaşı ile Hakan Yılmaz aşk mı yaşıyor

Haberin Devamı

Hande Subaşı Kimdir?

21 Şubat 1984 Ankara doğumludur. Türk poyuncu ve mankendir. 2005 Miss Turkey birincisidir.

Orta ve lise öğrenimini Ankara Özel Tevfik Fikret Lisesi’nde tamamlayan Hande Subaşı, İstanbul Üniversitesi Fransızca Mütercim Tercümanlık bölümünü okumuştur. Üniversitenin ardından 2005 yılında katıldığı Miss Turkey Güzellik Yarışması’nda birinci olarak oyunculuk ve mankenlik kariyerinin ilk adımını atmıştır.

Miss Turkey’in ardından Miss World Güzellik Yarışması’nda Türkiye’yi temsil etmiştir. Bu yarışmada giydiği kostüm ile “En İyi Ulusal Kostümü” ödülü almıştır.

Oyunculuk kariyerine Adak ve Kuşdili isimli TV dizileri ile başlayan Subaşı, Elveda Rumeli isimli dizide canlandırdığı Vahide karakteri ile ün kazanmıştır.

2009 yılında “Gelecekten Bir Gün” ve Mahsun Kırmızıgül’ün yönettiği “Güneşi Gördüm” isimli sinema filminde yer almıştır. Subaşı’nın daha sonraki sinema filmi Anadolu Kartalları olmuştur.

2012 yılında ekranlara gelen Düşman Kardeşler isimli televizyon dizisi ile izleyicilerin karşısın çıkan güzel oyuncu, Merhamet ve Diriliş Ertuğrul dizilerinde rol almıştır.

Dizi ve Filmleri

2006 Adak

2006 Kuşdili

2007 Elveda Rumeli

2009 Gelecekten Bir Gün

2009 Güneşi Gördüm

2010 Elde Var Hayat

2011 Anadolu Kartalları

2012 Düşman Kardeşler

2013 Merhamet

2014 Diriliş Ertuğrul

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!