Hakan Vreskala İstanbul’da

Güncelleme Tarihi:

Hakan Vreskala İstanbul’da
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2012 16:46

Hakan Vreskala, kendi deyimiyle varını yoğunu ortaya koyduğu albümü 'Her Köyde Bir Deli Var'ın konseri için 30 Kasım'da İstanbul Live'da sahne alacak.

Haberin Devamı

Hakan Vreskala Şubat ayında çıkardığı “Her Köyde Bir Deli Var” albümünün ardından çıktığı ilk tanıtım turnesinde; Brezilya, Almanya, Avusturya, İsveç ve Danimarka’dan sonra yine Türkiye’ye geliyor. Yanında getirdiği turnenin enerjisi ve birikimini bu defa Türkiye’de tanıştığı ‘deliler’le pekiştirip, 123 grubundan Berke Can ve Feryin Kaya, Luxus’tan Mikail Şimşek, Komik Günler’den Hakan Bilmez ve Ahmet Bıçak, Kulp’tan Serdar Seçme gibi yeni dostlarıyla her Hakan Vreskala konserinde olduğu gibi sahnede sivri sözleri, keskin darbukalarıyla müziğin sınırlarına isyan ediyor.

Hakan Vreskala 30 Kasım Cuma akşamı saat 23:00’da Taksim İstanbul Live’da İstanbul’lu sevenleriyle buluşacak ve ertesi gün 1 Aralık Cumartesi günü ise, İzmir’e hareket edecek. Alsancak’taki 911 Bar’da gerçekleşecek olan konserinin bir özelliği de Hakan Vreskala’nın İzmir’de vereceği ilk konser olmasıdır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!