Hakan Åžükür ikinci kez baba oldu

Güncelleme Tarihi:

Hakan Şükür ikinci kez baba oldu
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 08, 2002 13:25

(A) Milli Futbol Takımı ve İtalya'nın AC Parma Kulübü'nün golcü futbolcusu Hakan Şükür ikinci kez baba oldu. İlk kızı Zeynep Sude'den sonra ikinci kez bir kız çocuğa sahip olan Hakan, "Erkek beklemedim desem yalan olur. Ama sonuçta evlat olması çok farklı bir duygu." dedi.

Haberin Devamı

Milli futbolcunun eşi Beyda Şükür bugün İstanbul Memorial Hastanesi'nde bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Operasyonu gerçekleştiren Doktor Cihangir Yılanoğlu, sezaryanla gerçekleşen doğumda herhangi bir problem yaşamadıklarını söyledi. Yılanoğlu, anne ve 3 kilo 570 gram olarak dünyaya gelen çocuğun sağlık durumunun iyi olduğunu kaydetti.
  Â
Doğum sonrası operasyonu gerçekleştiren doktorlar ve ilk kızı Zeynep Sude ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Hakan Şükür, "İkinci kızım dünyaya geldiği için çok mutluyum. İlk çocuğum önemli bir başarının sonrasında dünyaya gelmişti. İkinci kızım da öyle oldu. İnşallah 3. çocuğum da böyle önemli bir başarının sonrasında dünyaya gelir" diye konuştu.
 Â
Yeni doğan çocuğuna henüz isim belirlemediklerini ifade eden Hakan, eşi Beyda'nın kendine gelmediğini belirtip, "Belirlediğimiz birçok isim var. Bir heyet isim için sürekli düşünüyor. Annesi de kendine geldiğinde, birlikte bir isim koyacağız" dedi.
 
Hakan Şükür, konuşmasını şöyle sürdürdü:

Haberin Devamı

"Evlendiğimde hayata 2 kişi başladık. Şimdi 2 güzel kız çocuğum var. Ülkeleri için hayırlı olmalarını diliyorum. Kız çocuklarının babaya düşkünlüğü bilinir. Ben de bu konuda kendimi şanslı hissediyorum. Erkek beklemedim desem yalan olur. Ama sonuçta evlat olması çok farklı bir duygu. Kızım Zeynep Sude de çok sevindi ve Ona şeker ile sakız getirdi."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!