Haftanın fırsatları...

Güncelleme Tarihi:

Haftanın fırsatları...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2007 00:00

Seat, 21 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında düzenlediği bahar servis bakım kampanyasıyla mekanik işçilik ve mekanik yedek parça ile motor yağı değişiminde yüzde 20 indirim sunuyor.

İndiri filtreler, kayışlar, gergi rulmanları, bujiler, debriyaj baskı balata, silecek süpürgesi ve lastikleri, amörtisörler, volan, su pompası, antifriz, fren balataları ve diskleri, susturucular ve katalitik konvertör gibi mekanik yedek parçaları kapsıyor.

Fransız Renault Mayıs ayında da kampanyaya devam ediyor. Kampanya boyunca Megane Sedan’ın yanı sıra Megane HB modelinde de 20 bin YTL’ye 12 ay yüzde 0 faiz avantajı sunuluyor. Ayrıca Megane Sedan 31 bin 650 YTL’den, Megane HB 31 bin 240 YTL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Skoda iki ayrı kampanya ile yaza merhaba diyor. 31 Mayıs tarihine kadar geçerli olan ’Yaza Hazırlık, Servis ve Yedek Parça Kampanyası’ tüm Skoda sahiplerine ücretsiz check-up hizmetinin yanı sıra parça ve işçilik ücretlerinde yüzde 20 indirim sağlıyor. Skoda modellerinin tamamını kapsayan "Yaza Merhaba" kampanyasında, orijinal yedek parça ve aksesuarlarda iki yıl garanti veriliyor. Diğer kampanya ise tüketiciye, 21 bin 506 YTL’den başlayan fiyatlarla Fabia sahibi olma imkanı sunuyor. Bu kampanyada Fabia’nın dizel modeli ise 26 bin 640 YTL’den başlıyor.

Alman üretici Volkswagen de ticari araçları için iki yeni kampanya başlattı. Transporter ile Caravelle modelleri için 30 Mayısa kadar indirim avantajı ve kredili alımlarda 60 aya varan vadelerle uygun kredi koşulları sunuluyor. Transporter ve Caravelle modellerine 33 bin 600 YTL’den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatlarıyla sahip olabiliyorlar. Volkswagen Ticari Araç’ın servis kampanyası kapsamında ise Caddy, Transporter, Caravelle, Volt ve Crafter Volt sahiplerine özel indirim fırsatı sunuluyor. 2 Haziran tarihine kadar geçerli olacak kampanya süresince yaş sınırı olmaksızın tüm Volkswagen Ticari Araç modellerinin servis işlemlerinde Orijinal Parça ve işçilikte yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!