Haftanın 'en çok tıklanan' fotoğrafı

Güncelleme Tarihi:

Haftanın en çok tıklanan fotoğrafı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2012 08:53

Haberin Devamı

             En çok konuşulan haber:

Muhteşem Yüzyıl çıkışı
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın “Muhteşem Yüzyıl” çıkışı, haftaya damgasını vurdu. Erdoğan’ın izlenme rekorları kıran diziye yönelik “Kanuni’nin 30 yılı at üstünde geçmiştir. Ben o dizinin yönetmenlerini de televizyon sahiplerini de kınıyorum” sözleri, hafta boyunca çok konuşuldu.

------

Ses getiren açıklama:

O zaman kendileri çeksinler
Geçen sezon “Muhteşem Yüzyıl”da Valide Sultan’ı canlandıran Nebahat Çehre’nin Başbakan’a verdiği yanıt, ses getirdi. Çehre, sert çıkışın nedeninin “gündem değiştirmek” olduğunu iddia etti: “Bu, tarihi olaylardan yola çıkılarak senaryolaştırılmış bir dizi. Zaten dizinin başında hayal ürünü olduğu belirtiliyor. Bence burada amaç gündem değiştirmek. Memlekette bu kadar sorun varken bu diziyi gündeme getirmek niye, anlamadım. Her tarihçi farklı bir ‘Osmanlı’ anlatıyor. Sonuç olarak inkar edilemeyecek bir harem gerçeği var. Bu anlatılanların gerçeği yansıttığına inanmıyorlarsa, ellerinde çok büyük imkanlar var, bildikleri gibi bir dizi çeksinler, biz de izleyelim.”

-----

En çok tıklanan fotoğraflar:

Haberin Devamı

Seksi Nurgül
Nurgül Yeşilçay’ın GQ dergisine verdiği birbirinden seksi pozlar, internette en çok tıklanan fotoğraflar arasında başı çekti. Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu’nun oğlunun doğum günü partisinde resmi nikâhlı eşi Semra Ağaoğlu’yla dans ederken çekilmiş fotoğrafı da haftanın ilgi gören kareleri arasındaydı.

-----

Haftanın polemiği:

Deniz çok kızdı
Babası Efe Önbilgin’in sevgilisi Hüma Sade’nin fotoğrafını gören Ayşe “Anne bak Hüma Abla’nın resmi” dedi, annesi Deniz Akkaya çılgına döndü! Kızına Hüma Sade’yi nereden tanıdığını soran Akkaya, “Babamın evinde hep görüyorum” cevabını alınca Twitter’dan Önbilgin’i yaylım ateşine tuttu. Akkaya’nın “Çok içiyor, kızımızın yanına sürekli başka kadınları getiriyor” suçlamasına sinirlenen Önbilgin, “Tüm bunlar yalan. Şu anki kız arkadaşımla ilişkim çok ciddi, o yüzden Ayşe’yle tanıştırdım” dedi. İkili arasındaki polemik, haftanın öne çıkan magazin olaylarından biri oldu...

-----

En çok yorum yapılan haber:

Haberin Devamı

İlk soruda elendi
Süper Baba’da Fiko’nun oğlu Alim’i canlandıran Eray Demirkol, “Kim Milyoner Olmak İster”de yarışmacı koltuğuna oturdu ama daha ilk soruda elendi. Demirkol’un medyada haber olmak için bilerek yanlış yanıt verdiği öne sürüldü. İddiaya “Ben orada 250 bin TL kazansaydım daha çok gündeme gelirdim” diye yanıt veren Demirkol hakkında internette çok sayıda yorum yapıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!