Haftanın dedikoduları

Güncelleme Tarihi:

Haftanın dedikoduları
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2012 00:00

“Yalan Dünya”nın Emir’i Sarp Apak, bir süredir Naz Elmas ile görüşüyormuş.

Haberin Devamı

İkili, bu flörtün duyulmaması için popüler mekanlardan ısrarla uzak duruyormuş.Özge Özder, yakın arkadaşı Aslı Tandoğan’ın sevgilisi Teoman Kumbaracıbaşı ile rol arkadaşı oluyor. İkili, çok yakında yeni bir tiyatro oyununun çalışmalarına başlayacak.
Sarp Akkaya, ayrılığa fazla dayanamadı. “Ezel”den sonra “Suskunlar” dizisiyle hayran kitlesini artıran oyuncunun, geçen yaz Bodrum’da birlikte görüntülendiği eski sevgilisiyle barıştığı konuşuluyor.Öykü Karayel’in ikiz kardeşi Ezgi’nin gizli aşkı ortaya çıktı. Ezgi Karayel, uzun zamandır Malt grubunun davulcusu Mehmet Demirdelen ile gözlerden uzak bir aşk yaşıyormuş.

Multitap grubunun keyboard’cusu Sertaç Özgümüş, eski aşkı Demet Evgar’ı unuttu. Özgümüş, geçtiğimiz günlerde Can Bonomo’nun konserini dinlemeye sarışın sevgilisiyle gitti. Evgar’ın aynı zamanda Multitap’ın yapımcısı olması nedeniyle bu ilişkinin işleri nasıl etkileyeceği merak konusu.“Yalan Dünya”nın Nurhayat’ı olarak adını duyuran ve kısa sürede şöhreti yakalayan Gupse Özay, Nuri Bilge Ceylan’ın yapımcısı Zeynep Özbatur Atakan’dan yapımcılık dersleri almaya başladı. Hem çekimlerine yaz aylarında başlanacak komedi filmi hem de abisi ile açtığı yapım şirketine faydası olması için bu derslere başlayan Özay, üniversite yıllarında da Atakan’ın yanında stajyerlik yapıyormuş.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!