Hafta sonu için Teklif(siz)lerimiz

Güncelleme Tarihi:

Hafta sonu için Teklif(siz)lerimiz
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 20, 2002 09:01

20 Eylül Cuma

- Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı, 20-26 Eylül tarihleri arasında 1. Uluslararası Komedi Filmleri Festivali’ni düzenliyor. Festival altı bölümden oluşuyor: Komedi tarihinden, Bir Komedi Ustası, Komedi ve Animasyon, En Ciddi Komedi Film İzleyici Ödülü, Umut Sanat Güldürüyor ve İtalyan Komedyen Toto Sergisi.
Catherine Deneuve ve Nino Castelnuovo’nun başrollerinde oynadığı Cherbourg Şemsiyeleri’ni, bugün saat 14.00’de Beyoğlu Sineması’nda izleyebilirsiniz.

- İstanbul Bach Günleri devam ediyor. Bu akşam saat 21.00’de Aya İrini Müzesi’nde, Bach&DJ Party’e gitmeye ne dersiniz?

- Ekim ayında kapılarını açacak olan Wasp Club, açılış öncesinde underground partilerle faaliyetlerine başlıyor. Wasp’ın ilk konuğu, minimal techno’nun önde gelen isimlerinden Heiko Laux. Techno sevenlere duyurulur. (İmam Adnan Sokak, no:25 Taksim, tel:0212-2922364)

21 Eylül Cumartesi

- Maslak Venue, yabancı dj’lerin konuk olduğu Ministry of Sound Global Tour 2002 partisine ev sahipliği yapıyor. Derrick Carter, Andy Morric, Narcotic Thrust, Bee Gee, Uhr gecede çalacak isimler. Saat 22.00’de başlayacak olan parti, saat 04.00’e kadar devam edecek.

- Beyoğlu Hayal Kahvesi’nin yeni yaşına farklı etkinliklerle girdiğini daha önce yazmıştık. ‘Saturday Night Fever’ da işte bu etkinliklerden biri. Cumartesi gecesi ateşi yaşamak istiyorsanız, saat 23.00’de Hayal Kahvesi’nin yolunu tutun.

22 Eylül Pazar

- 35 yıllık kariyeri boyunca 64 altın, 23 platin plak ve birçok Grammy Ödülü kazanan Engelbert Humperdinck, Yapı Kredi Sanat Festivali kapsamında saat 21.15’te Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda konser verecek.

-ÂAya Ä°rini Müzesi’ndeki müzikli günler devam ediyor. Christian Rieger’in vereceÄŸi Klavsen Resitali, saat 20.00’de baÅŸlayacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!