Hafta sonu gezmesi

Güncelleme Tarihi:

Hafta sonu gezmesi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2010 08:23

Haberin Devamı

300 kişiye konser verdi              

Zerrin Özer, ‘Hayvan Dostları Derneği’ tarafından İstanbul Maçka’daki Küçükçiftlik Parkı’nda gerçekleştirilen yardım gecesinde konser verdi. Konsere yaklaşık 300 kişinin gelmesi Özer’in moralini bozdu. Ünlü sanatçı, konserinin reklamı fazla yapılmadığı için organizasyonu suçladı.


Sevgilisiyle izledi

“Yaprak Dökümü” dizisinin Ferhunde’si Deniz Çakır, önceki akşam sevgilisi Ali İl ile gittiği Candan Erçetin konserinde Süper Starlife kameralarına yakalandı. Gen oyuncu, kameralara konuşmaktan kaçındı.


Dizideki annesiyle yemekte

“Gönülçelen” dizisinde çiçekçi bir Roman kızını eğitmeye çalışan bir müzik öğretmenini oynayan Cansel Elçin’le, annesini oynayan Ayda Aksel, Bebek’te buluştu. Boom restoranda arkadaşlarıyla birlikte gecenin ilerleyen saatlerine kadar yemek yiyip sohbet eden sanatçılar, daha sonra mekandan birlikte ayrıldı.

Ayrılık acısı yok

Haberin Devamı

Demet Akalın’la yine olaylı bir şekilde ayrılan Önder Bekensir, hafta sonu Bodrum’daydı. Bekensir, Akalın’la ayrılığı kendisini yaralamadığını göstermek istercesine rahattı.


Hafta sonu gezmesi

Oyuncu ve sunucu Ebru Cündebeyoğlu, eşi Güçlü Mete ve küçük kızı Duru ile geçtiğimiz günlerde serin bir gün geçirmek için Kanyon’u ziyaret eden isimler arasındaydı. Ebru Hanım ve ailesi Mahal’de yemek yedikten sonra Kanyon’un serin havasının keyfini çıkardı.


Kankalar Bodrum’da

Sevim Emre ve Oya Aydoğan’ın yolları Bodrum tatilinde kesişti. Divan Palmira Otel’in iskelesinde denize giren ikili, bol bol dedikodu yaptı.

Uzakdoğu lezzetleri

Uzun süredir ortalarda görünmeyen Bergüzar Korel-Halit Ergenç çifti, geçtiğimiz günlerde yemek yemek için Kanyon’a gitti. Çift Sushi Co’da yemek yedikten sonra oğulları Ali için oyuncak ve kıyafet alışverişi yaptı.

                    
Gerçekten evleneceğiz
Bir süredir ‘Evcilik Oyunu’ adlı programda evli bir çifti canlandıran Yıldız Asyalı ve sevgilisi Sertaç Akkaya, geçtiğimiz gün Cihangir’de objektiflere takıldı. Yıldız Asyalı “İlişkimiz gayet iyi gidiyor. Ama biz o kadar kamerayla birarada yaşamaktan sıkıldık. Gerçekten evliliğe doğru giden bir ilişkimiz var. Programdan ayrılıp dışarıda ilişkimizi yaşamaya devam edeceğiz” diye konuştu. Ebru Esen TURGUD

Haberin Devamı

Sıcaktan bunaldım
Göksel, geçtiğimiz pazar günü Cihangir’deydi. Konserlerine devam ettiğini söyleyen Göksel, “Konserlere devam ediyoruz. Bugün evde bunaldım. O yüzden kendimi dışarı attım” dedi.

Dondurmayla serinledi
Beşiktaşlı futbolcu Marcio Nobre, geçtiğimiz gün İstinye Park alışveriş merkezinden çıkarken görüntülendi. Elinde dondurma ile çıkarken gazetecilerin footğrafladığı Nobre, otomobilini tek elle kullanarak dondurmasını yemeye devam etti.

Yalnız dolaşıyor

Nehir Erdoğan’la fotoğraflarının çeşitli spekülasyonlara neden olmasının ardından İmirzalıoğlu artık Çeşme ve Alaçatı’da kalabalık mekanlarda tek başına görülüyor. Aya Yorgi Koyu’nda bulunan Babylon’da denize giren İmirzalıoğlu’na perküsyon ustası Ayhan Sicimoğlu, yönetmen Uluç Bayraktar ve rol arkadaşı Rıza Kocaoğlu eşlik etti. Eray ARPAŞİN / (DHA)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!