Hadise: Benim için biten bitmiştir Sinan: Artık kendi yoluma bakıyorum

Güncelleme Tarihi:

Hadise: Benim için biten bitmiştir Sinan: Artık kendi yoluma bakıyorum
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2011 00:00

Hadise ve Sinan Akçıl, birer gün arayla çıkan albümlerini aynı gece tanıttı. Yan yana mekânlarda basın toplantısı düzenleyen eski sevgililer, birbirleri hakkındaki soruları da yanıtladı.

Haberin Devamı

HADİSE'NİN ALBÜM TANITIMI (FOTO-GALERİ)

HADİSE: Yaşadıklarımı şarkılarda anlattım  

Hadise, yeni albümü “Aşk Kaç Beden Giyer”i 13 Nisan’da çıkardı. Albümün tanıtımı için Maslak Sheraton Otel’de basın mensuplarıyla bir araya gelen ünlü şarkıcı, “Bu albümü çıkarma dönemi biraz sancılıydı, çünkü her şeyle kendim ilgilendim” dedi. Albümde yer alan “Superman” ve “Burjuva” şarkılarında hem eski sevgilisi Sinan Akçıl’a, hem de Akçıl’ın adının aşk dedikodularına karıştığı Hande Yener’e gönderme yaptığı öne sürülen Hadise, iddialara şu yanıtı verdi:
 
SİNAN’LA ALAKASI YOK

“Burjuva, çok sevdiğim ve ilginç bir şarkı oldu. Hiçbir şekilde de Sinan Akçıl’a laf atmak için hazırlanmadı. Bu şarkılar sadece albümün güzel olması içindi. Bir sanatçı, yaşadıklarını anlatmak ister. Ben hep sustum, yaşadıklarımı da şarkılarımla sevenlerime anlatmaya çalışıyorum. Onlara bu konuda borcum olduğunu düşünüyorum. Bunun Sinan Akçıl’la bir alakası yok.”

TAMAMEN TESADÜF

Hadise, Akçıl’la albümlerinin çıkış tarihinin çakışmasının tamamen tesadüf olduğunu söyledi ve ekledi: “Herkesin başarılı olmasını dilerim. Benim için biten bitmiştir.” Ünlü şarkıcı, Akçıl’la aşklarının başladığı tarihin yazılı olduğu dövmeyi sildirdiği haberleriyle ilgili de yorum yapmaktan kaçındı.

Haberin Devamı

SİNAN AKÇIL: Hadise öyle planlar yapmaz 

SİNAN AKÇIL'IN ALBÜM TANITIMI

İlk albümü “Kalp Sesi”ni 14 Nisan’da yayınlayan Sinan Akçıl, Maslak Sheraton Otel’in çok yakınındaki Kral TV Stüdyoları’nda basın toplantısı düzenledi. Akçıl, “Hadise’nin de sizinle aynı gün albüm tanıtımı yapmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusunu şöyle yanıtladı: “Bunu değerlendiremiyorum. Bu konuyu yine konuşursam, benim müzik adamlığım gölgelenmeye başlayacak. İnsanların bundan rahatsız olduğunu duyuyorum. Binlerce hayranımdan ‘Sen kendi yoluna bak’ diye mesajlar alıyorum. O yüzden herkese kendi işinde başarılar diliyorum ve kendi yoluma bakıyorum.”

POPÇU ATIŞMASINA GİRMEM
 
Sinan Akçıl, Hadise ile şarkılarında birbirlerine gönderme yaptıkları iddiası için ise “Ben birçok şarkıyı aylar öncesinden yaptım. Hadise’nin şarkılarında da bana gönderme olamaz. Çünkü öyle bir şey olması için yeni şarkılar olması lazım. Karşı tarafın böyle planlar içinde olacağını zannetmiyorum. Zaten ben öyle bir popçu atışmasına girmem” dedi. Ünlü besteci “Hadise’nin albümünü dinlediniz mi?” sorusunu da “Dinlemedim, ben kendi albümümü dinledim” diye yanıtladı.

DÖVMECİLER BAYRAM EDER

Kolunda hâlâ Hadise ile tanıştıkları tarihin dövmesini taşıyan Akçıl, eski sevgilisinin kendi dövmesini sildirdiği hatırlatılınca esprili bir açıklama yaptı: “Benim öyle sildireyim diye bir çabam olmadı. Zamanı gelince sildirebilirim ama şu an buna ihtiyaç duymuyorum. İnsanların ilişkileri bitiyor, başka ilişkilere başlıyorlar. Herkes ilişkisi bittikten sonra dövmesini sildirse, sonuçta herkesin çok canı yanar ve dövmeciler de bayram eder!” 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!