Hálá karar veremediyseniz

Güncelleme Tarihi:

Hálá karar veremediyseniz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2006 00:00

Bu yıl takvimin azizliğine uğradık. Pazar günü hem yılbaşı hem de Kurban Bayramı telaşı yaşayacağız. Yakınlara hediye almak, bayram ve yılbaşı sofraları için hazırlanmak, dışarı çıkılacaksa kıyafet seçmek, program yapmak gerekiyor.

İşini son ana bırakanlar mutlaka vardır. Hálá ne alacağını, ne giyeceğini, nasıl bir hediye seçeceğini düşünenler için son dakika reçeteleri.

Gidip alacak vaktiniz kalmadıysa

Hala eksik hediyeler varsa ve çarşıya çıkıp seçecek kadar vaktiniz kalmadıysa Beymen’den yardım isteyebilirsiniz. Yılbaşı için özel bir hediye kataloğu hazırlamışlar. İçindeki ürünler arasından telefonda seçim yapabilir, adrese teslim hizmetinden faydalanabilirsiniz. Katalogda fiyatlar 29 YTL’den başlıyor.

Hediyelik kozmetik paketleri

Dermalogica, yılbaşına özel hediye paketleri hazırlamış. İçinde Skin Smoothing Cream, Total Eye Care spf 15 ve Daily Microfoliant bulunuyor. Üstelik bu paketi alan herkese yüz temizleme jeli Special Cleansing Gel hediye ediliyor.

Pişirme tarifli hindi

Banvit’in yılbaşı hindisi bu kez sürprizli. Özel vakumlu ambalajındaki hindi, yılbaşı yemekleri kitapçığı ve pişirme termometresi ile birlikte satılıyor. Böylece hindiyi aldıktan sonra bir de tarif bulma telaşı yaşamayacaksınız. Marketlerde bulabilirsiniz.

Yeni yılda yeni rüyalar

İyi Ajanda bu sene "Bir Rüyanız Var" temasını işliyor. Beymen, Boyner mağazaları ile Remzi kitabevlerinde bulabilirsiniz. 53 hafta için 53 sanatçının, aynı tema etrafındaki eserlerini görebilirsiniz ajandanın sayfalarında. Aralarında Yiğit Özgür, Koray Erkaya, Okan Bayülgen, Aydın Boysan, Peride Celal gibi isimler var.

Çam ağacı hálá süslenmedi mi

Yılbaşı için birbirinden hoş, pırıltılı ve renkli yılbaşı süslerini Watsons mağazalarında bulabilirsiniz. Sevimli peluş oyuncaklar, çok özel çikolatalar, kokoş mumlar, yılbaşı taçları, dans eden kardan adamlar, süs topları, simli yılbaşı zincirleri var. Watsons’ın İstanbul, Silivri, Bursa ve Kayseri’de mağazaları bulunuyor.

Yazbukey’in özel koleksiyonu

Yazbukey ve Mavi Jeans işbirliği bu yıl da devam ediyor. Doğadan ilham alan bir yeni yıl koleksiyonu hazırlamışlar. Setteki herşey ekose desenli. Kadın ve erkek için alternatifli çanta, eldiven, atkı, şapka, makyaj çantası ve sincap oyuncak bulunuyor. Dilerseniz set halinde, dilerseniz tek tek satın alabilirsiniz.

Parti makyajı böyle olur

Belki ne giyeceğinizi biliyorsunuz ama nasıl bir makyaj yapacağınıza karar verdiniz mi? MAC özellikle parti makyajı için çok canlı ve gösterişli ürünler satıyor. Yılbaşı gecesi için üretilen Nocturn Elle serisinde renk alternatifli ruj, parlatıcı, dudak kalemi, far, rimel, allık ve oje bulabilirsiniz. Fiyatları 25-45 YTL arasında.

Hediyeler nasıl paketlenecek

Scotch dekoratif bantlar 7 farklı desende üretilmiş. Hediye paketlerini daha da gösterişli hale getirmek için kullanabilirsiniz. Mat bant özelliği sayesinde yapıştığı yerde görünmeyerek üzerindeki desenin daha net olmasını sağlıyor. Kırtasiye ve zincir marketlerde bulabilirsiniz.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!