Güneşsiz ekspres bronzluk

Güncelleme Tarihi:

Güneşsiz ekspres bronzluk
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2004 00:27

Kendimizi güneşin kollarına bırakmadan da bronzlaşabiliriz. Nasıl mı? Otobronzanlar güneşsiz bronzluk konusundaki en büyük yardımcılarımız. Doğru kullanıldıklarında, doğal bir görüntü sağlıyorlar.

YÜZ: Ten için üretilmiş özel ürünler zengin nemlendirici ve bakım yapan içeriklere sahip. Dolayısıyla dengeli ve doğal bir görüntü elde etmemek için hiçbir neden yok. Küçük bir ipucu; kaşlar ve saç diplerini özellikle atlamamak gerekiyor.

DEKOLTE: Otobronzan kullanmayı sevenler için en güzel bölgelerden biri. Özellikle gece kullanımı için jeller ideal. Ciltte seksi bir parlaklık sağlıyorlar.

VÜCUT: Vücudunuzdaki geniş alanlar sizi korkutmasın. Kozmetikteki yeni teknolojiler artık tüm vücudun hizmetinde... Vücudunuz için seçtiğiniz otobronzanların sprey formlarını, kalça ve bacak gibi zor bölgelerde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

BACAKLAR: Bronzluğun en hoş durduğu vücut bölgelerinden biri daha... Parlaklık veren ürünler güneşle ilk önce buluşturduğumuz bacaklarda çekici bir görünüm sağlıyorlar.

SIRALAMAYA DİKKAT

Mükemmel bir görünüme kavuşmak aslında hiç de zor değil. Tek ihtiyacınız doğru bir sıralama ve zamanlama...

Öncelikle vücudunuza peeling uygulayın.

Otobronzan kullanımına aşağıdan yukarıya doğru başlayın.

Kuru bölgelere daha az ürün sürün.

Ellerinizi çok iyi yıkayın.

Vücudun ürünü çekmesi için biraz bekleyin.

Bronzluğunuzu güvenle sergileyin.

Oksijenle yenilenin

Ankaralı kadınlara hizmet veren Naz Kozmetik, aynı zamanda distrübütörlüğünü yaptığı Pevonia Botanica’nın kişisel ve profesyonel bakım ürünleriyle, komple bir cilt bakımı sunuyor. Kimyasal ve hayvansal katkı maddesi içermeyen, tamamen doğal bitkilerle cilt sağlığı üzerinde etkili olan bakım serisinde, cilde yararlı olduğu saptanan Filipendula Rubra, Yucca Glauca, Clintonia Borealls, Epaline ve deri ağacı diye anılan Mimosa Tenuiflora bitkilerinin özleri bulunuyor. Ayrıca güneş ışınlarının neden olduğu yaşlanmalara karşı koyarak, ciltte genç bir görünüm sağlıyor. Maske, genel bir cilt temizliğinin ardından yüze masaj yapılarak uygulanıyor. Uygulama sonunda cilt yeniden nefes alıyor.

ÜRÜN MARKET

Cilde özel renkler

Nivea Beaute, her cilt için özel olarak geliştirdiği fondötenleri ile modern kadının ihtiyaçlarına cevap veriyor. Fondöten çeşitleri, makyaja pürüzsüz ve kalıcı bir zemin hazırlıyor. En yeni ürünü Fresh & Easy Stick Fondöten, su bazlı bileşimiyle cilde tazelik veriyor. Pratik kullanımıyla da dikkat çeken ürün her tür cilde uyum gösteriyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!