Güneşin Kızları Nazlı, Burcu Özberk reklam filminden ne kadar kazandı?

Güncelleme Tarihi:

Güneşin Kızları Nazlı, Burcu Özberk reklam filminden ne kadar kazandı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 29, 2016 15:29

Ekranların sevilen dizisi Güneşin Kızları’nın güzel oyuncusu Burcu Özberk nam-ı diğer asi genç Nazlı reklam yıldızı oldu. Özberk'in 30 saniyelik reklam karşılığında aldığı ücret ise dudak uçuklatan cinsten. Peki; Burcu Özberk kimdir?, Burcu Özberk reklamdan ne kadar kazandı? Detaylar haberimizde.

Haberin Devamı

Güneşin Kızları dizisinde asi Nazlı karakterini canlandıran Burcu Özberk, bir içecek markası için kameraların karşısına geçti. 30 saniyelik reklam filmi çeken genç oyuncunun reklam karşılığında aldığı ücret herkesi şok etti.

Bir içecek markasının tanıtımı için objektiflerin karşısına çıkan Burcu Özberk’in 30 saniyelik reklam için tam 300 bin TL aldığı öğrenildi.

Güneşin Kızları Nazlı, Burcu Özberk reklam filminden ne kadar kazandı

Burcu Özberk Kimdir?

12 Aralık 1989 Eskişehir doğumludur. Üniversiteyi Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde tamamlayan Burcu Özberk, dizi ve tiyatro oyunculuğu yapmaktadır.

İlk oyunculuk deneyimini Muhteşem Yüzyıl dizisinde yaşayan Özberk, bu dizide canlandırdığı Huricihan Sultan karakteri ile beğeni kazanmıştır.

Haberin Devamı

Güneşin Kızları dizisinde Nazlı karakteri hayatını dönüm noktası olmuştur. Daha önce Erdal Beşikçioğlu’nun yazdığı Tatbikat Sahnesi’nde Marguis de Sade Quills ve Woyzeck Masalı gibi oyunlarında oynamıştır.

Rol aldığı diğer oyunlar

Marguis de Sade Quills : Doug Wright - Tatbikat Sahnesi

Woyzeck Masalı: Georg Büchner – Tatbikat Sahnesi

Küçük Burjuvalar: Maksim Gorki

Ayvar Hamza: Direktör Ali Bey

Macheth Abla

Kuş Bakışı Kabare

Kırmızı Başlıklı Kız

Yol Arkadaşlar

BAKMADAN GEÇME!