Güneşin Kızları 32. yeni bölüm fragmanı - izle

Güncelleme Tarihi:

Güneşin Kızları 32. yeni bölüm fragmanı - izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2016 22:39

Kanal D ekranlarının en sevilen dizisi Güneşin Kızları son bölümü yine izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşattı. İzleyiciler şimdi Güneşin Kızları 32. bölümde neler olacağını merak ediyor. Güneşin Kızları 32. bölümünde heyecan dorukta! Peki; Güneşin Kızları 32. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Kanal D'nin heyecan ve macera dolu televizyon dizisi Güneşin Kızları yine her hafta olduğu gibi bu haftaki bölümünde de izleyiciler tarafından çok beğenildi.

18 Ocak Pazartesi ekranlara gelen Güneşin Kızları 31. bölümünden sonra herkes 32. bölümde neler olacak? diye merak etmeye başladı. Bu sorunun ipucunu Güneşin Kızları 32. fragmanını izleyerek öğrenebilirsiniz. İşte; Güneşin Kızları 32. bölüm fragmanı

GÜNEŞİN KIZLARI 32. BÖLÜM ÖZETİ

Rana, Güneş’in hamile olduğunu öğrenmiş, Haluk’un itiraflarının olduğu teybi Güneş’e dinletmekten vazgeçmiştir. Güneş’in içini yiyip bitiren şüphe zayıf düştüğü bir anda, Rana’nın yanında ortaya çıkar. Rana, ilk defa gerçekten Güneş’i dinler ve ona destek olur. Güneş, en başından beri İstanbul’a taşınmakla hata yaptığını düşünmeye başlamıştır.

Haberin Devamı

Levent, Haluk’a Zafer’in telefonundan bahsedenin Sevilay olduğundan şüphelenir. Sevilay’la ettiği kavgadan dolayı kendisini kötü hisseden Levent Ali’yle dertleşir. Almanya’da arkasında bıraktığı Doruk ise ikisini izler. Doruk, Ali’yi kıskanmaktadır ve düşmanını kendisine yakın tutmak istemektedir. Bunun için önce Ali’nin dostu olmalıdır.

Savaş, Melisa’nın durumu yüzünden onu yalnız bırakamamaktadır ama bir yandan da Nazlı’yı sevdiği için aşk acısı çekmektedir. Nazlı, Savaş’ın onda kalan tek şeyini geri vermek ister. Savaş buna müsaade etmeyecektir.

GÜNEŞİN KIZLARI 32. BÖLÜM FRAGMANI

GÜNEŞİN KIZLARI 31. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Güneşin kızı Selin, geçtiğimiz bölümde babasını bulmayı aklına koymuştu. Ancak bu bölümde Selin, babasını bulma fikrinden vazgeçti. Eğer babasını bulursa onu daha da mutsuz edeceğini düşünmeye başlamıştır. Güneş ise vicdan azabı çekmekte ve ne yapacağını bilememektedir. Bebeği doğurmak konusunda da bir türlü karar verememiştir. Bir yandan da Güneş'e Haluk baskı yapmakta ve polise teslim olmamasını tembih etmektedir.

Selin ise bir film çekimi için çağrılmıştır ve Ali ile birlikte sete gitmiştir. Diziye yeni dahil olan Doruk karakteri de bu sahnede görülür. Doruk, Selin'in çekim için geldiği filmde rol arkadaşı olacaktır. Ayrıca Doruk hem başrol oyuncusu hem de filmin yapımcısıdır. Görüşme sonucunda Selin rolü kapmıştır ve filmde oynayacaktır.

Haberin Devamı

Savaş motor kazası geçirmiştir ve hastanededir. Rana hanım ve Nazlı hastaneye giderler. Ancak hastanede Melisa'nın da motorda olduğunu öğrenirler. Melisa'nın durumu Savaş'tan daha kötüdür. Nazlı, Savaş'a çok kızsa da perişan bir halde olsa da her ikisinin de yaşaması için dua eder.

Selin, kabul edildiği filmin bir toplantısı için Sapanca'da bir otele davet edilir. Ekipler yapılan toplantılar Ali'nin sinirlerini bozar ve Ali ile Selin'in araları bozulur.

Selin, oyunculukta ilerleyecek, filmdeki rolü alacak ancak başrol oyuncusu Doruk ve yönetmen ile birlikte Sapanca’da senaryo üzerine çalışmaya gittiklerinde olanlar olacak. Nazlı ve Peri de, Selin ile birlikte Sapanca’ya gidecekler. Peki Ali, Selin’in bu gidişatından memnun kalacak mı?

Haberin Devamı

Anıl Altan Güneşin Kızları’nda!

En son “Kaderimin Yazıldığı Gün” dizisinde “Selim” karakterine hayat veren Anıl Altan 'Güneşin Kızları' dizisi kadrosuna dahil oldu.

Yakışıklı oyuncu, dizisinin 18 Ocak Pazartesi günü yayınlanan 31.bölümüyle ilk kez seyirci karşısına çıktı.. Anıl Altan, Güneşin Kızları'nda Almanya'dan gelen yapımcı ve oyuncu “Doruk” karakterini canlandırıyor.

Güneşin Kızları 32. yeni bölüm 25 Ocak 2016 Pazartesi akşamı Kanal D ekranlarında olacak.

BAKMADAN GEÇME!