Gülşen’in mesajı yüreğime indirdi

Güncelleme Tarihi:

Gülşen’in mesajı yüreğime indirdi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2011 15:47

Yıldız Kaplan, uzun süren sessizliğin ardından “Aşk Dili” single’ıyla müzik dünyasına döndü. Gülşen imzalı “Haberin Yok”la çıkış yapan Kaplan, hem müzik çalışmalarını hem de eşi Celal Kopuz, kızı Işıl ve oğlu Akif’le kurduğu huzurlu hayatını Kelebek’e anlattı.

Haberin Devamı

YILDIZ KAPLAN FOTOĞRAFLARI

Doğum ve evlilik size yaramış gibi...
- Bunu herkes söylüyor aslında... Hani dönüm noktaları vardır ya insan hayatında 20, 30, 40 yaş gibi... Ben de tam 40 yaşındayım. Belki biraz da onun etkisi vardır.

Barbie bebek gibi çıkmışsınız fotoğraflarda...
- Teşekkür ederim. Fazla fotoşop olsun istemedim özellikle. Burada gerçeğini gördün işte.. Biz Selanik göçmeniyiz, genlerimiz iyi. Anneannemde bile kırışıklık azdır.

Ufak tefek dokunuşlar yok mu?
- Var tabii... Ama çok ufak. Dudağımı, elmacık kemiklerimi şişirtmiyorum, minik cilt bakımları yetiyor. 38’imde hamileydim, 39’uma kadar hiçbir şey yaptırmadım.

ŞARKIYI ÇOK SEVDİM ALBÜMÜ BEKLEYEMEDİM

En son üç yıl önce bir albüm çıkarmıştınız. Adı da “Motive”ydi yanlış hatırlamıyorsam... Peki herkes albüm beklerken neden ara sıcak olarak single çıkarmayı tercih ettiniz?
- Albüme girmiştik aslında ama beklemeye dayanamadım. Bir albümün hazırlanması, sunulması en az beş ayınızı alıyor. Bu bir hatırlatma oldu. “Haberin Yok” çok güzel bir şarkıydı, biz de hemen çıkaralım, beklemeyelim dedik.

Gülşen’den şarkıyı almanızın komik de bir hikayesi varmış...
- Siz de mi duydunuz? Evet, Gülşen’den şarkı istedim, “tamam” dedi. Bir iki ay geçti, ses seda yok. Devamlı üretiyor ama içine sinmiyormuş. ılk dörtlüğünü gönderdi, çok hoştu. Ama ondan sonra bir konu hakkında tartışmamız, daha doğrusu benim ona bir sitemim oldu. Aradan iki gün geçti, sabah saatlerinde telefon açıp “Kırılmadın değil mi?” dedim. “Hayır, olur mu öyle şey” diye yanıt verdi. Sonra gece 23.30 gibi bir mesaj... “Merak ettim, hangi yüzle özür dileyip af diliyorsun” yazmış. şaşırdım, kadının aklı iki gün sonra mı başına geldi diye düşündüm. Sonra devamını da okuyunca şarkının ikinci kıtasını yazdığını anladım ama o arada epey soğuk ter döktüm. Yüreğime indirdi yani...

BENİM MAYMUNA BENZER BİR YANIM VAR MI!

Normalde spor giyindiğinizi biliyorum ama klip ve albüm kapağı için son derece ciddi kıyafetler seçmişsiniz.
- Evet, ben eşofman ve penye severim. Bu senenin tüm kıyafetleri ise fırfırlı, yüksek bel... Eşime “şu kadar para verelim, bunlarla sabahtan akşama kadar dolaş deseler dolaşmam” dedim. Bir hafta sonra klip ve görseller için ben üste para verdim! Eskiden hiç sevmezdim ama giyince kendime o kadar yakıştırdım ki gardırobumu da onlarla doldurdum.

Hâlâ size “seksi şempanze” diyenler oluyor mu?
- O “Tatlı Kaçıklar” dizisinde bir roldü ve geçti. Artık o tabirin kullanılmasını istemiyorum. Dizi hatırlanmıyorken hâlâ o rolün hatırlanması güzel ama benim bir adım var. Ayrıca maymuna benzer bir yanım var mı! Artık bir ailem, iki çocuğum var, nereye kadar gidecek bu?

KENDİME GÜVENSEM ÜÇ ÇOCUK DAHA YAPARIM

Gözlerden uzak kaldığınız son üç sene içinde neler yaptınız?
- Her şeye ara verdim, kendimi dinlemem gereken bir döneme girdim. Öyle güzel kabuğuma çekildim ki... Oğlum Akif’ten bana kalan zamanda Almanca’mın yanına ıngilizce dersi aldım. Eylülde Akif üç yaşına basıp okula başlayınca, ıngilizce devam ederken bir yandan da ıspanyolca dersi alacağım. Bu arada ıngilizce hocam sayesinde klasik müzik dinlemeye başladım.

Eşinizi kıskanır mısınız?
- Benim eşimi kaybetme korkum hiç olmadı. Her zaman kendime güvenen bir kadın oldum.

16 yaşında anne olmuşsunuz, ikinci çocuk 39’unuzda geldi. Biraz zor olmadı mı sizin için?
- Hayır... Annem hep “Akıllı insan çocuk yapmaz” der ama ben onlara yeterince vakit ayırabileceğimi bilsem, bu konuda kendime güvensem iki üç tane daha yaparım.

Haberin Devamı

EŞİM OLMASA PEK ÇOK HATA YAPARDIM

Sizin evde nasıl bir hiyerarşi var? Mesela eve geç kalsanız defalarca aranır mısınız? Evde son karar kime aittir?
- Celal bu konuda çok anlayışlıdır. Çok sessiz sakin, dingin biridir. Bense daha heyecanlı, daha neşeliyim. Sadece çok geç kaldığım zaman “nerdesin, kaçta geleceksin” diye arar, o kadar. Defalarca aramak, tavır yapmak yoktur. Belki de öyle biri olmadığı için bu kadar mutluyuz. Kararları da birlikte alırız. Eşimin düşüncelerine çok önem veririm, çünkü o hata yapmaz. Açıkçası o olmasa ben pek çok hata yapabilirdim.

Haberin Devamı

EVLENİNCE KAVGALAR DA SON BULDU

Yedi senelik birliktelikten sonra evlendiniz. Evlilik aşkı öldürüyor muymuş gerçekten?
- şunun şurasında 10 senedir birlikteyiz, üç yıldır evliyiz. Yedi yılda 70-80 kez ayrılmışızdır. Nikahta keramet vardır derler ya, aynen öyle, artık her şey süt liman... Dizilerimizi izliyoruz, hafta sonları akrabalarımızı ziyaret ediyoruz. Birçok zorluğu aştık.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!