Güldür Güldür Show son bölümde kahkaha tufanı!

Güncelleme Tarihi:

Güldür Güldür Show son bölümde kahkaha tufanı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2016 08:32

Güldür Güldür Show, bu haftada izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Güldür Güldür Show 109.bölümde sürpriz konuklar vardı. Son bölüm skeçleri neler oldu? 06 Mayıs Güldür Güldür Show’da Cenk Eren, Anadolu Ateşi ve Suzan Kardeş şarkı ve skeçleriyle programa eşlik etti. İşte yaşananlar..

Haberin Devamı

Cuma akşamlarının eğlenceli programı Güldür Güldür Show düna kşam 109. bölümü ile ekrana geldi. Herkesi kahkahaya boğan Güldür Güldür Show son bölüme Cenk Eren, Anadolu Ateşi ve Suzan Kardeş konuk oldu.

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW 109.BÖLÜMDE;

Arkadaşı ile birlikte yurtdışı seyahatine çıkmak isteyen Burcu'nun ailesi İsmail ve Yeter izin verecek mi? Ailenin tüm fertlerini Burcu’nun yurtdışı seyahatine engel olabilecekler mi? Burcu'nun beraber tatile gitmeyi düşündüğü arkadaşı Cenk Eren olabilir mi?

Rapçiler Sinem ve Bilal, Sinem'i sebepsiz yere terk eden Mustafa'nın mahallesine kavga etmek için giderse neler olur? Mustafa'nın çelimsiz ve güçsüz olduğunu fark eden Bilal, Mustafa'ya meydan okursa neler yaşanır?

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW SON BÖLÜM SKEÇLERİ İZLE..

Güldür Güldür Show son bölümde kahkaha tufanı


İyilerin dostu, kötülerin düşmanı Halkmen bu sefer her şeyin ters gittiği bir düğünü kurtarmak üzere geliyor. İbrahim ve Sinem'in düğün sırasında kavga etmesi üzerine gelinin babası Mustafa Bey son çare olarak Halkmen'i çağırırsa neler yaşanır? Halkmen ve yardımcısı Anadolu çocuk Hamza bu macerayı nasıl atlatacak? Düğüne Anadolu Ateşi nasıl bir sürpriz hazırladı?

Kız tavlamak için üniversite gruplarını gezen Hüseyin ve Fikri sinema kulübüne üye olurlarsa neler yaşanır? Sinema kulübü başkanı olan ve kendi festival filmlerini çeken yönetmen İbrahim ve kulübün enteresan üyeleri bu yeni gelen ikili karşısında nasıl bir tutum gösterecek? Suzan Kardeş’ in sinema kulübünde ne işi olabilir?

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW 109. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW 108.BÖLÜMDE YAŞANANLAR;

Ege'nin bir kasabasında özel olarak yetiştirdiği dutu Guinness rekorlar kitabına kaydettirmek isteyen Muhtar Bilal'i bekleyen felaket ne? Köyde yaşayan süt annesini ziyaret etmek için gelen kem gözlü Şevket köyde hangi sorunlara sebep olacak?

Uçak korkusu olmasına rağmen uçağa binmek zorunda kalan İsmail, gitmek istediği yere sorunsuz ulaşabilecek mi? Felaket tellalı Aysel teyze, aşırı zengin Bahadır, turşu bidonu ile uçağa binen Mesut, saf hostes Burcu ve pilot İbrahim ile yolculuğun sonu nasıl gelecek?

Haberin Devamı

Uzaydan gelen ve inanılmaz yetenekleriyle dünyayı kurtarmayı görev edinen kahraman süper çocuk Mesut, sevgilisi Burcu ile çeyiz alışverişine çıkarsa neler yaşanır? Mesut'un müstakbel kayınpederi Bilal ile arasındaki problemin nedeni ne?
Kız arkadaşlarını korkutarak onlara yakınlaşmaya çalışan Hüseyin ve Mustafa, Yeter ve Aysel'i ruh çağırmaya ikna edebilecekler mi? ruh çağırma sırasında ortaya çıkan küçük kız Sinem'in tuhaf ve korkutucu davranışları karşısında Hüseyin ve Mustafa ne yapacak?

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW EKİBİ
Güldür Güldür Show ekibi Alper Kul, Doğa Rutkay, Onur Buldu, Özge Borak, Aylin Kontente, Erdem Yener, Çağlar Çorumlu, İrem Sak, Onur Atilla, Derya Karadaş, Meltem Yılmazkaya, Burak Topaloğlu, Uğur Bilgin, Özgün Aydın, Ayşegül Akdemir, Kıvanç Baran Aslan ve Ali Sunal oluşturuyor.

BAKMADAN GEÇME!