Grammy’nin perde arkası

Güncelleme Tarihi:

Grammy’nin perde arkası
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2008 00:00

Müziğin Oscar’ları kabul edilen 50’nci Grammy müzik ödülleri, sadece Amy Winehouse’un şovuna sahne olmadı.

Alicia Keys’in Frank Sinatra ile yaptığı düet, Kanye West’in hayata veda eden annesine seslenirken izleyicileri gözyaşına boğması gibi birçok unutulmaz an yaşandı.... İşte başarılı performansları, en iyi ve en kötü giyinenleriyle Grammy töreni.

En iyi performanslar

Us dergisinin anketine göre Grammy’nin en iyi performansına Beyonce ve Tina Turner imza attı. İkili, Turner’a 1972 yılında Grammy kazandıran Proud Mary şarkısına düet yaptı. Gecenin en iyi ikinci performansı Amy Winehouse’dan geldi. Amerika vizesi alamadığı için törene Londra’dan uydu bağlantısıyla katılan Amy’nin seslendirdiği şarkılar ve mutluluğunu annesiyle paylaşması törenin unutulmaz anlarından biriydi. En iyi üçüncü performansa ise Kanye West imza attı. West, sahneden, hayatını kaybeden annesine seslenmeyi unutmadı.

Töreni izleyenler arasında Oscar’lı usta aktör Tom Hanks ve eşi Rita Wilson da vardı. Ünlü çift, törene yakın dostları Faith Hill ve Tim McGraw ile birlikte katıldı. Hanks törende yaptığı konuşmada, Beatles grubunun sağ kalan üyelerine teşekkür ederek "Gezegenimizi ve hayatlarımızı değiştirdiler. Devrim yaptılar" dedi ve büyük alkış aldı.

Eski top model Cindy Crawford, eşi Rande Gerber, ünlü rock şarkıcısı Kid Rock ile tören sonrası Warner Music’in partisinde uzun uzun sohbet ettiler.

Cher, Beyonce ve Tina Turner’ı sahneye davet etmeden önce yaptığı anonsla herkesi güldürdü. Cher, "İlk sahneye çıktığımda Lincoln, ABD Başkanı’ydı" derken yılların su gibi akıp geçtiğini hatırlattı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!