Gonca Vuslateri hamile olduğu için mi evlendi?

Güncelleme Tarihi:

Gonca Vuslateri hamile olduğu için mi evlendi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2016 15:03

Bir çok dizi filmde rol alan ancak “Yalan Dünya” dizisinde oynadığı “Eylem” karakteri ile gönüllerde taht kurmayı başaran Gonca Vuslateri, 4 aydır birlikte olduğu Edip Burak Ertoğan ile sürpriz bir şekilde evlenmişti. Bu sürpriz evliliğin nedeni sonradan anlaşıldı. Acaba Gonca Vuslateri hamile mi? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Televizyon ekranlarının sevilen yüzü, ünlü oyuncu Gonca Vuslateri’nin Edip Burak Ertoğan ile yaptığı sürpriz evlilik magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Bu sürpriz evliliğin nedeni belli oldu.

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, 4 aydır birlikte olduğu Edip Burak Ertoğan ile 31 Aralık'ta Phuket Adası'nda evlenmişti. Bu sürpriz evliliğin nedeni ise sonradan anlaşıldı. Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri’nin 3 aylık hamile olduğu ve bu nedenle apar topar evlendiği iddia edildi.

Vuslateri: “Hiçbir Türk’ten Çocuk Yapmam”

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri bir röpotajında “Son 5-6 sevgilim Amerikalıydı. Hiçbir Türk'ten çocuk yapmam” demişti.

Gonca Vuslateri hamile olduğu için mi evlendi

Haberin Devamı

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri iddialara yanıt verdi

Ortaya çıkan fotoğraflarda Gonca Vuslateri'nin göbeğinin şiş görünmesi akıllara ''Acaba Hamile mi?'' sorusunu getirmişti. Ünlü oyuncu bu iddialara yanıt verdi. Vuslateri ''Hamile değilim, gaz yüzünden göbeğim çıktı” dedi.

Gonca Vuslateri Kimdir?

Tam adı, Nazlı Gonca Vuslateri olan ünlü oyuncu, 2 Eylül 1986 tarihinde, Bursa’da dünyaya geldi.

Kadıköy İntaş Lisesi ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümü mezunu olan Vuslateri, Eyvah Kızım Büyüdü, Aliye, Büyük Buluşma, Kız Babası, İftira İle Gelen Kurtuluş, Canım Ailem, Küçük Sırlar, Yerden Yüksek, İbreti Alem, Yalan Dünya ve Gönül işleri dizilerinde rol almıştı.

Ayrıca, Bornova Bornova ve Kaybedenler Kulübü sinema filmlerinde rol alan Vuslateri, Kabin ve Punk Rock tiyatro oyunlarında yer almıştır.

 

BAKMADAN GEÇME!