Gökhan Özoğuz, O Ses Türkiye finalinde kendini sevinçten sahneye attı!

Güncelleme Tarihi:

Gökhan Özoğuz, O Ses Türkiye finalinde kendini sevinçten sahneye attı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2016 14:00

TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışma programlarından olan O Ses Türkiye’de geçtiğimiz akşam muhteşem bir final yaşandı. Birbirinden yetenekli isimlerin birbirleriyle mücadele ettikleri yarışmada birinci olan isim Gökhan ve Hakan kardeşlerin takımındaki Emre Sertkaya oldu. Acun Ilıcalı tarafından birincinin açıklanmasıyla beraber Gökhan Özoğuz sahneye fırladı ve yarışmacısının sevincini paylaştı.

Haberin Devamı

Yıllardır süregelen ve büyük bir hayran kitlesi bulunan O Ses Türkiye bir sezonu daha tamamlayarak, 2016 senesinin birincisini belirledi. Yapılan oylamada son ikiye kalan isim Gökhan ve Hakan’ın takımından Emre Sertkaya ve Hadise’nin takımından Aziz Kiraz olmuştu. Ancak en çok oyu alarak birinci olan isim Emre Sertkaya oldu.

Gökhan Özoğuz, O Ses Türkiye finalinde kendini sevinçten sahneye attı

Beş sezondur devam eden o Ses Türkiye yarışmasında 3 sezondur bulunan ve tavırlarıyla herkesi güldüren Gökhan Özoğuz, Acun ılıcalı ile olan tatlı atışmalarıyla da sık sık gündeme geliyor. Büyük finale bir değil iki yarışmacıyla beraber giden Gökhan Özoğuz, programda 3 sezondur olmasına rağmen ikinci şampiyonluğunu kazandı. Emre Sertkaya’nın birinci olduğunu duyan Gökhan Özoğuz kendini sahneye attı.

Haberin Devamı

Gökhan Özoğuz, O Ses Türkiye finalinde kendini sevinçten sahneye attı

GÖKHAN ÖZOĞUZ BİR İLKE İMZA ATTI!

O Ses Türkiye 2014 sezonunda ilk kez seyirci karşısına çıkan Gökhan Özoğuz, o yıl büyük bir ilke imza atmış ve yarışmadaki iddiasını finalde göstermişti. Büyük finale 4 isim taşıyan Gökhan Özoğuz, O Ses Türkiye 2014 sezonu finaline rakipsiz çıkmıştı. O sene Gökhan Özoğuz’un takımından birinci olan isim ise Hasan Doğru olmuştu.

GÖKHAN ÖZOĞUZ KİMDİR?

11 Ekim 1976 doğumlu olan Gökhan Özoğuz, Athena grubunun solistidir. Aynı zamanda Hakan adında bir ikiz kardeşi bulunan Gökhan Özoğuz, 2004 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye’yi For Real isimli şarkıyla temsil etmiş ve yarışmada 195 puan alarak 4. olmuştur. Bu şarkı Türkiye Eurovision tarihinde en fazla puan alan şarkı unvanına sahip olmuştur.

2014 senesinde O Ses Türkiye jüri üyesi olan Gökhan Özoğuz, 2012 senesinde Melis Ülken ile evlenmiştir. Çiftin Ayşe Derya adında bir kızı vardır.

Aynı zamanda O Şimdi Asker, O Şimdi Mahkum, Tramvay ve Tatlı Kaçıklar gibi filmlerde de rol alan Gökhan Özoğuz ‘Athena Gökhan’ olarak bilinmektedir.

BAKMADAN GEÇME!