Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Gökhan Gözükan kimdir? Aslen nerelidir? Kaç yaşındadır?

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Gökhan Gözükan kimdir Aslen nerelidir Kaç yaşındadır
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2017 20:44

Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Gökhan Gözükan, birçok izleyici tarafından oldukça merak konusu olmuş durumda. Survivor 2017 tüm hızıyla devam ederken Gökhan Gözükan'ın ada hayatındaki yaşamı ve yarışmalarda gösterdiği performans merak ediliyordu. Boks ile yakından ilgilenen Gökhan Gözükan, aynı zamanda modellik yapmıştır. Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Gökhan Gözükan kimdir? Aslen nerelidir? Kaç yaşındadır?

Haberin Devamı

Yarışma boyunca katılım gösterdiği 55 oyunda 26 galibiyet elde eden Gökhan Gözükan kimdir?

GÖKHAN GÖZÜKAN KİMDİR?

Gökhan Gözükan, 1983 yılında İstanbul’da doğmuştur. Bir dönem modellik yapmış, ayrıca Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde rol almıştır. Boks ile yakından ilgilenen Gökhan Gözükan, vücut geliştirme ile de ilgileniyor. Survivor Gökhan Gözükan 34 yaşındadır. Gökhan Gözükan 1.92 boyunda ve 86 kilodur.

Survivor 2017 Gönüllüler yarışmacısı Gökhan Gözükan 34 yaşındadır. Boks ile yakından ilgilenen Gökhan Gözükan, aynı zamanda modellik yapmıştır. Hırsı ile Survivor gönüllüler takımının öne çıkan yarışmacılarından olan Gökhan Gözükan, takım arkadaşı Volkan ile sert bir tartışma ile dikkat çekmişti. Liderlik kavgasına tutuşan iki ismin birbirleri hakkındaki iddiaları hem ekran başındakileri hem de takım arkadaşlarını şaşırtmıştı.

Haberin Devamı

Volkan ve Gökhan kavgası geçtiğimiz haftalara damga vurmuştu

Survivor'ın 4. haftasında eleme adayı 5 kişinin de gönüllüler takımı içinden çıkması adayı karıştırdı. Kendi aralarında problemler yaşayan takımda Gökhan ve Volkan yine karşı karşıya geldi, sesler yükseldi. Pazartesi günü oynanan ödül oyunu öncesi ise Gökhan'ın "ben oynamayacağım" diyerek rest çekmesi gerginliği artırdı. Volkan'ın bu laf üzerine sinirlenerek "kıvırma" dedi. Bu atışmalar üzerine Volkan ile Gökhan arasında ikinci kez yaşanan kavga sonrası ipler iyice koptu.

BAKMADAN GEÇME!