Gizli içiyor

Güncelleme Tarihi:

Gizli içiyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2004 00:18

Lara Kamhi çocukluk arkadaşı Ceylan Çapa ile Bodrum Tampa Beach’de tatilde...

Beach parti zamanı genç kızlar müziğin ritmine kendilerini kaptırıyor, coştukça coşuyorlar. Kamhi’nin dans ederken bile elinden düşürmediği sigarası ise dikkatlerden kaçmıyor. Söylenenlere göre babası Jefi Kamhi’nin sigara içmesine izin vermediği Lara Kamhi, gün boyu bir paket sigara bitirse de bunu babasından gizlemeye çalışıyormuş.

Kaybeden yumurtayı yer!

Kendisini Zeki Müren’le kıyaslayıp yeni Bodrum fatihi ilan eden Çağla Şikel, aldığı eleştirileri umursamıyor ve Bodrum tatiline devam ediyor. Menajeri Seda ile Göltürkbükü’ndeki Sole di Pesca Beach’de sık sık tavla partisine oturuyor. Maçı kaybeden, kafasında çiğ yumurta kırılmasına razı olmak durumunda! Çağla Şikel’in bu zafer işareti de Seda’nın maçı kaybettiği ve Çağla’nın yumurta cezasından kurtulduğunun kanıtı!

Klipte dublör kullandı

İlk Popstar yarışmasının galibi Abidin, ‘Aşktan Yana’ albümünün ikinci klibini ‘Zırzır’ adlı şarkıya çekti. Yönetmenliğini Bülent İşbilen’in yaptığı klipte tehlikeli sahnelere de yer verildi. Senaryo gereği motosiklet kazası geçirmesi gereken genç şarkıcı buna cesaret edemeyince, çekimlerde dublör kullanıldı. Abidin ‘Dublör kullanıyoruz, çünkü çekim trafiğe açık alanlarda yapılıyor. Motor kullanmayı pek bilmiyorum. Nasıl kullanıldığını sabah geldiğimde gösterdiler, hepsi o kadar’ dedi.

Daha az zararlı!

Mehmet Cansun, katıldığı davetlerde elinden düşürmediği purosuyla özdeşleşti artık. 23 cm’lik Cohiba purosunu çok sevdiğini belirten Cansun, tüm geceyi bir puroyla bitirdiğini söylüyor dostlarına. Sigaradan daha az zararlı olduğunu da ekliyor sözlerine...

Tüm işi Şamata

Arto geçtiğimiz hafta Bodrum’daydı. Göltürkbükü’ndeki People Beach’de denize girip güneşlendi. Şarkıcı Hande Yener’le de gün boyunca şakalaşıp durdu. Haftasonu İstanbul’a dünüp Kuruçeşme Şamata Bar’daki programına başlayan sivri dilli şarkıcı, cumartesi geceleri de Çeşme Hancı Bar’da sahneye çıkıyor.

Hey gidi günler

İstanbul eğlence hayatının duayenlerinden Tevfik Dölen, mesleki jübilesini geçtiğimiz ay Çubuklu 29’da yapmıştı. Eski dostlarının yalnız bırakmadığı gecenin sonunda kadim dostu Ertekin’le baş başa kaldı Dölen... İkisi de 70 yaşı çoktan geçen dostlar, eski günleri yadettiler.

Kaçacak ne var

Helin Avşar’la ilişkisine son verdiği günden bu yana gece hayatında pek görünmeyen Süzer, geçen hafta Reina’ya gitti. Ancak çıkışta yanında, içeride tanıştığı Şeyma adlı bir güzel vardı. Süzer, görüntülendiklerini anladığı anda otomobiline aldığı genç kızı indirmek zorunda kaldı. Hemen ardından telefonla kısa bir görüşme yapan ikili Chrystal Bar’ın önünde buluştu ve aynı araçla gözden kayboldu.

Eskiye dönüyor

Kuruçeşme’deki balıkçı Fishmekan’ın ortağı Hakan Özkaykı, her haftasonu başka bir güzelle objektiflere takılıyor. BuzADA’da açtıkları Fishmekan’la müşterilerine eşsiz Boğaz manzarası eşliğinde birbirinden lezzetli meze ve balıklar sunarak dikkat çeken ve eski popüler günlerine dönen Özkaykı’nın keyfine şu sıralar diyecek yok.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!