Survivor 2016 Gönüllüler Gizem Memiç kimdir? Biyografi!

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2016 Gönüllüler Gizem Memiç kimdir Biyografi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2016 17:32

Survivor 2016 Gönüllüler yarışmacıları arasında güzelliğiyle dikkat çeken ve şu sıralar modellik yapan Gizem Memiç de mücadele ediyor. Peki; Gizem Memiç kimdir?, Gizem Memiç kaç yaşındadır?, Gizem Memiç nerelidir?, Gizem Memiç nerede yaşıyor? merak edilenler haberimizde.

Haberin Devamı

7 Şubat 2016 Pazar günü TV 8'de başlayacak olan Survivor 2016 yarışmasının ünlüler ve gönüllüler yarışmacıları belli oldu. Bu yarışmacılar arasında dikkat çeken isimlerden Gizem Memiç yarışma süresince adından çok söz edilecek yarışmacılardan birisi. Peki; Gizem Memiç kimdir?

GİZEM MEMİÇ KİMDİR?

16 Mayıs 1990'da Gaziantep'te dünyaya gelen Gizem Memiç, Bilkent Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı bölümü öğrencisidir. Türk model Memiç, 1 Nisan 2010'da Miss Turkey olarak seçilmiştir. Ayrıca güzel model ülkemizi hem Miss World Dünya Güzellik Yarışması'nda hem de Miss Universe Kainat Güzellik Yarışması'nda temsil etmiştir.

Gizem Memiç Miss Turkey 2010 ünvanının sahibi olarak Amerika'da Carl's Jr. Restaurant'ın ve onun ortak şirketi Hardee's Restaurantları'nın televizyon reklamında oynamıştır. 

Haberin Devamı

Gizem Memiç'in katıldığı güzellik yarışmaları

Miss Universe 2010

Türk model Gizem, dünyanın en prestijli güzellik yarışmalarından olan ve 23 Ağustos 2010 yılında A.B.D.'nin Nevada eyaletine bağlı olan Las Vegas şehrinde düzenlenen Kainat Güzellik Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etmiştir.

Miss World 2010

Gizem Memiç, 2010 yılında Dünya Güzellik Yarışması'nda Türkiye'nin resmi temsilcisi olarak podyuma çıkmıştır. Çin'in Sanya kentinde düzenlenen yarışmada en iyi 40 finalist arasına giren Memiç, 22 Ekim 2010 tarihinde en iyi 20 finalist arasındaki yerini almıştır.

Survivor 2016 Gönüllüler takımındaki diğer isimler arasında; İbrahim Giydirir, Efecan Dianzenza, Gizem Kerimoğlu, Nihal Candan, Zafer Mete, Damla Can, Serkay Tütüncü, Aylin Şallı ve Semih Öztürk yer alıyor.

Survivor 2016 Gönüllüler Takımı Tanıtımı

BAKMADAN GEÇME!