Gençlere özendiler!

Güncelleme Tarihi:

Gençlere özendiler
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 1999 00:00

Haberin Devamı

Türkiye’nin 1numaralı haftalık magazin gazetesi Haftasonu, konserlerinde dekolteleriyle dikkat çeken Seçil Heper ve Nurdan Torun’u görüntüledi.

SANKİ ÇITIR KIZLAR!

Milliyet Gazetesi’nin düzenlediği ‘‘Yılın En Sevilen 10 Şarkısı’’ yarışmasında Nurdan Torun ve Seçil Heper’i böyle görünce gözlerimize inanamadık doğrusu... Onlar yalnız sesleriyle kulaklara değil, o gece belki de ilk kez böylesine cömert bir şekilde gözlere de hitap ediyorlardı.

Seçil Heper kabak çiçeği gibi açılıverdi

Milliyet Gazetesi’nin düzenlediği geleneksel ‘‘Yılın En İyi 10 Şarkısı’’ yarışmasına katılanlar arasında o gece Türk Sanat Müziği’nin ünlü isimleri yer aldı. Şarkıları seslendirip ödül alan bu sanatçılar arasında Seçil Heper de vardı... Muazzez Abacı ve Hülya Sözer’le aynı dönemde radyoevinde yıldızı parlayan Türk Sanat Müziği’nin en önemli isimlerinden olan Heper ünlü işadamı Melih Caculi ile evlendikten sonra sahnelerden çekildiyse de müzikten müzik çalışmalarından aslı kopmadı. Onu en iyi Müzeyyen Senar’ın ‘‘Son dönemlerde Türkiye’de Türk Sanat Müziği’ni hakkıyla yorumlayan tek şarkıcıdır’’ sözleri anlatır. Ancak o gece tıpkı Seçil Heper’de olduğu gibi bir sonraki kuşağın temsilcisi Nurdan Torun’da da bir farklılık bir renklilik gözümüze ilişti...

Dekolteleri şaşırttı

Bugüne kadar onları hiç görmediğimiz bir şekilde derin dekoltelerle süslü giysilere bürünmüşlerdi! Hani son günlerin trendiydi erotizm, herkes kıyısından köşesinden bir yerlerini açmaktaydı, ama yine de şaşırmıştık işte! Öyle ya Seçil Heper 30 seneye yaklaşan sanat yaşamı boyunca ilk kez böyle çıkmıştı karşımıza.

Onun yanı sıra Nurdan Torun’u da pek fazla dekolte giysilerle gördüğümüz söylenemezdi. Şaşkınlığımız işte bu yüzdendi. Aslında pek de güzel olmuşlardı. Gençlere özenmesine özenmişlerdi ama o gençlerden de pek farkları yoktu ki!



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!