Geliyorlar

Güncelleme Tarihi:

Geliyorlar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2011 15:58

Kirsten Dunst, Tilda Swinton ve Courtney Love’ın da arasında bulunduğu pek çok dünya starı, Istancool 2011 Festivali’ne katılmak üzere İstanbul’a geliyor.

Haberin Devamı

DÜNYA çapında festivaller düzenleyen Londra merkezli Liberatum ve Türkiye’deki resmi ortağı İstanbul’74, bir kez daha uluslararası isimleri Türk meslektaşları ile buluşturuyor. Istancool 2011 festivali, Vakko’nun ana sponsorluğunda 27-29 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek.

Organizasyonun tanıtımı için dün Levent’teki The Edition Hotel’de bir basın toplantısı düzenlendi. Festivalin kurucusu ve artistik direktörü Pablo Ganguli, festivalin kreatif başkanı Demet Müftüoğlu Eşeli, Alphan Eşeli ve Cem Hakko, toplantıda sanat, tasarım, moda, edebiyat, film, müzik ve fikir alanında etkili bir organizasyona imza atmayı hedeflediklerini söyledi.

Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan festivalin uluslararası katılımcıları arasında, son olarak İtalyan yönetmen Luca Guadagnin’in “I Am Love” adlı filminde başrol oynayan Oscar’lı oyuncu Tilda Swinton, “Brazil”, “12 Monkeys” ve “Fear and Loathing in Las Vegas” gibi önemli filmlerin yönetmeni Terry Gilliam, R.E.M grubunun solisti Michael Stipe, “Spider-Man 1-2-3”, “Eternal Sunshine of the Spotless Mind” ve “Marie Antoinette” filmlerindeki rolleriyle tanınan Kirsten Dunst, İngiliz yönetmen, fotoğrafçı ve kavramsal sanatçı Sam Taylor-Wood, Fransız moda markası Givenchy’nin kreatif direktörü Riccardo Tisci, moda tasarımcısı Haider Ackermann ve müzisyen Courtney Love yer alıyor. Festivale konuşmacı olarak katılacak Türk sanatçılar arasında ise Serra Yılmaz, Reha Erdem ve Murathan Mungan var.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!