Geçmis olsun

Güncelleme Tarihi:

Geçmis olsun
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 1998 00:00

Haberin Devamı

Abur cubur

İçkilerinizi yudumlarken atıştırabileceğiniz, kalorisi düşük bazı yiyecekler: Üzerinde tereyağ, salam, mayonez bulunan kanape, 75 kalori, etrafına salam sarılmış bir grissini, 50 kalori, beş adet yeşil zeytin, 40 kalori, 25 gr. küp şeklinde kesilmiş peynir, 100 kalori, küçük bir kase kızarmış patates, 60 kalori, 30 gr. badem, 200 kalori, üç adet kraker, 50 kalori, bir adet kraker ve bir dilim salam, 50 kalori.

Uykusuzluğa süt

Yüz çizgilerinin rahatlaması ve daha güzel görünmek için uyumak zorundayız. Ancak otuzlu yaşlardaki kadınlar ve ellili yaşlardaki erkekler uykusuzluktan çok şikayetçi. Doktorlar, stresin uykuyu olumsuz etkilediğini söylüyorlarlar. Uykusuzluğa karşı en basit ilaç ise, süt. Uyuyamadığınız zamanlarda kalkıp bir bardak sıcak süt içmek ya da müzik dinlemek ve daha sonra yatağa dönmek sizi uyutabilir.

Cildiniz soluksa...

Donuk, parlak olmayan tene sahipseniz, bu kolitinizin yükseldiğine işaret edebilir ya da yanlış çalışan karaciğeriniz, cildinizin gri bir renk almasına neden olabilir. Ayrıca fazla nikotin kullanan bir kişi tüm C vitaminlerini öldürüyor demektir. Peki ama cildinizin görünümünü güzelleştirecek bir diyet var mı? Evet derinize parlaklık ve canlılık vermek, kırışıklıkları gidermek için bol bol vitamin almalısınız. Özellikle havuç, narenciye, kivi, günde bir kaşık mısır size yardımcı olacak ve bu arada da kilo almanızı da engelleyecektir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!