Gecenin Kraliçesi 8. bölüm fragmanı yayınlandı! - izle

Güncelleme Tarihi:

Gecenin Kraliçesi 8. bölüm fragmanı yayınlandı - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2016 21:19

Bu akşam Star TV'de ekrana gelecek olan Gecenin Kraliçesi 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayından kaldırılacağı iddia edilen Gecenin Kraliçesi yeni bölümü yine nefesleri kesecek sahneleri ile izleyici karşısına çıkıyor. İşte; Gecenin Kraliçesi 8. yeni bölüm fragmanı ve yeni bölüm gelişmeleri.

Haberin Devamı

Star TV'nin yeni dizisi Gecenin Kraliçesi'nin son bölümü bu akşam ekrana geldi. Selin'in çaresiz kalıp Aziz ile evlendiği ve ölüm fermanı veren babası Osman'ın bir anda çıkıp geldiği dizinin şimdi de yeni bölümü merak konusu.

Peki; Gecenin Kraliçesi 7. bölümünde neler yaşandı?, Gecenin Kraliçesi 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?, Gecenin Kraliçesi yeni bölüm gelişmeleri ve son bölüm özeti ile ilgili merak edilenler haberimizde…

Geçmişte yaşanan bir aşkın sır gibi saklandığı dizinin her bölümünde olduğu gibi son bölümünde de heyecan doruktaydı.

İzleyicilerin sabırsızlıkla beklediği Gecenin Kraliçesi 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanını aşağıdaki görsele tıklayarak izleyebilirsiniz.

Gecenin Kraliçesi 8. bölüm fragmanı yayınlandı - izle

Haberin Devamı

Gecenin Kraliçesi 7. son bölümünde neler oldu?

Bu akşam 7. bölümü ile seyirci karşısına çıkan Gecenin Kraliçesi muhteşem bir bölümü daha geride bıraktı.

Selin, Aziz'le evleniyor. Babasının ortaya çıkması işleri iyice karıştırıyor. Selin ve Kartal için acı dolu bir hayat yeniden başlamıştır. Aziz ile evlenmek zorunda kalan Selin, verdiği bu karar yüzünden daha şimdiden pişman olmuştur.

Babası Osman’ın ortaya çıkması olayları iyice alevlendirecektir. Aziz dehşet içindedir. Öldürülmesi için emir verdiği adam tam karşısındadır.

Mert ise Zerrin’le ilişkisine devam eder ancak Elif ile aralarında hiç beklemediği bir ilişki başlar. Babasının ortaya çıkması Selin’i rahatsız eder. Sürdürdüğü oyunun öğrenileceği telaşına düşer. Sadık ise her şeyi Kartal’a anlatmakta kararlıdır.

Kartal yeni bir dönemece gelmiştir. Babasının iki eski arkadaşı tekrar bir araya gelmiştir. Ortada bir oyun döndüğünden kuşkulanır ve araştırmaya başlar. Bakalım Kartal, Selin’in çevirdiği oyunu öğrenebilecek mi?

Gecenin Kraliçesi 8. bölümü 1 Mart 2016 Salı akşamı Star TV'de!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!