Gecenin Kraliçesi 6. bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş! - izle

Güncelleme Tarihi:

Gecenin Kraliçesi 6. bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2016 20:42

Gecenin Kraliçesi dizisi geçtiğimiz saatlerde son bölümü ile ekranlara geldi. Muhteşem bir son bölümün ardından izleyiciler dizinin bir sonraki bölümünü merak etmeye başladı. Yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Bakalım gelecek hafta Gecenin Kraliçesi’nde neler olacak? İşte detaylar…

Haberin Devamı

Star TV'de Salı akşamları ekrana gelen Meryem Uzerli, Murat Yıldırım ve Uğur Polat’ın başrollerini paylaştığı Gecenin Kraliçesi bu akşam 5. bölümü ile hayranlarının karşısına çıktı. İzleyicilere muhteşem bir dizi keyfi yaşatan Gecenin Kraliçesi yeni bölümü nefes kesti.

Heyecanın bir an bile dinmediği sahneleri ile izleyicileri kendine hayran bırakan dizinin sürprizlerle dolu son bölümünün ardından gözler gelecek hafta yayınlanacak olan yeni bölümüne çevrildi.

İzleyicilerin sabırsızlıkla beklediği Gecenin Kraliçesi yeni bölümde neler olacak? Tüm sırların ortaya çıktığı son bölümden sonra Kartal ve Selin için hayat neler getirecek? Peki Gecenin Kraliçesi 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar…

Merakla beklenen dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Çok kısa süre sonra yayınlanması bekleniyor. Takipte kalın!

Haberin Devamı

GECENİN KRALİÇESİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Gecenin Kraliçesi 5. bölüm özeti

Yayın hayatına başladığı günden bu yana reyting sıralamalarında zirvede yer alan ekranların yeni fenomen dizisinde heyecan doruktaydı! Nefes kesen yeni bölümü ile geçtiğimiz saatlerde izleyicisi ile buluşan dizide bakalım neler yaşandı? İşte detaylar…

Selin köşeye sıkışmıştır. Selin ve Kartal’ın geçmişini öğrenen Aziz ne yapacaktır? Bundan sonraki günlerde Kartal ve Selin’i ne sürprizler bekliyor?

Kartal ve Selin’in geçmişini öğrenen Fuat, bunu Aziz’e karşı koz olarak kullanır. Fuat’ın Aziz’e söyleyecekleri Kartal ve Selin için hayati bir önem taşımaktadır.

Selin, ondan ayrılmak istediğini söylemek için Aziz’in yanına gider. Ancak Selin’i orada büyük bir sürpriz beklemektedir. Karşılaşacağı sürpriz karşısında Selin çaresi kalacaktır. Selin’in vereceği karar aşkı ve sevdiklerinin hayatı için büyük önem taşımaktadır.

Kartal ile yeni bir hayata başlamak isteyen Esra ise yaşanan bu olaylardan habersizdir. Sevdiği adamı yeniden kazanmak için tatil planı yapmaktadır. 

Haberin Devamı

Mert, Hakan ve Hüma, Selin'in peşine taktıkları dedektif sayesinde Kartal’la yaşadıkları geçmişi öğrenir.

Mert’in ise intikam planları vardır. Selin’e evlilik sözleşmesini imzalatamadığı için çıkan olaylardan sonra evi terk eder. Ancak babasına hiç ummadığı bir intikam planı hazırlamaktadır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!