Gecenin Kraliçesi 1. Bölüm Fragmanı Yayında

Güncelleme Tarihi:

Gecenin Kraliçesi 1. Bölüm Fragmanı Yayında
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2016 10:57

Gecenin Kraliçesi 1. bölüm 1. ve 2. fragmanı yayınlandı! Başrollerini Murat Yıldırım, Meryem Uzerli ve Uğur Polat’ın paylaştığı, ekranların merakla beklenen dizisi “Gecenin Kraliçesi “ 12 Ocak Salı günü izleyenleri ile buluşacak. Tüm güzelliğini bir geceye sığdıran ve efsaneye göre yalnızca şanslı insanların görebildiği nadide bir çiçek olan Gecenin Kraliçesi bu akşam başlıyor.

Haberin Devamı

Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Hürrem karakteriyle kendisini sevdiren Meryem Uzerli, bu defa güzelliğinin ön plana çıktığı Gecenin Kraliçesi dizisi ile ekranlara dönüyor. 12 Ocak 2016 Salı günü saat 20:00'da Star TV ekranlarında olacak Gecenin Kraliçesi 1. Bölüm fragmanları yayınlandı. Peki; Gecenin Kraliçesi dizisinin hikayesi nedir?, Meryem Uzerli hangi karakteri canlandıracak?

GECENİN KRALİÇESİ HİKAYESİ

Gecenin Kraliçesi, tüm güzelliğini bir geceye sığdıran, efsaneye göre yalnızca şanslı insanların görebildiği nadide bir çiçektir… “Bir gecede solacak olsam da, o aşkı yaşamak için her şeye razıyım.” Böyle bir gecede başlar Selin ve Kartal’ın hikayesi...

Selin, Güney Fransa’nın Grasse şehrinde yıllardır aşkın kokusunu aramaktadır, bu sihirli uğraş Kartal’ın ona ilk gördüğü anda aşık olmasını sağlar. Kartal ve Selin bir gecede solacak olsa da onları buluşturan aşkı yaşamaya razı gelirler. Fransa’da başlayan aşk hikayesi Karadeniz’e oradan da İstanbul’a savrulur…

Haberin Devamı

2016 yılının ilk yeni dizisi olan Gecenin Kraliçesi adlı dizi için 1. ve 2. tanıtım fragmanı yayınlandı. Bazı bölümlerinde Güney Fransa’da dünyanın parfüm merkezi olarak görülen Grasse kentinde çekilen sıcak sahnelerin de yer aldığı tanıtım filmi sosyal medyayı sallamaya devam ediyor.

Gecenin Kraliçesi 1. Bölüm 1. Fragmanı

GECENİN KRALİÇESİ OYUNCU KADROSU

Türk-Arap ortak yapımı, senaryosunu Ozan Aksungur ve Cüneyt Aysan’ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Yağmur ve Durul Taylan kardeşlerin üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda, Meryem Uzerli, Murat Yıldırım, Uğur Polat, Funda Eryiğit, Deniz Celiloğlu, Seda Akman, Selim Bayraktar ve Burak Deniz gibi isimler yer alıyor.

Gecenin Kraliçesi dizisinde Meryem Uzerli, Şirin karakterini canlandıracak. Murat Yıldırım, dizide Şirin’le aşk yaşayan karakter rolünde oynayacak, Şevval Sam ise Laz Mafya’nın kızını canlandıracak.

Gecenin Kraliçesi 1. Bölüm 2. Fragmanı

Uzun süredir ekranlarda göremediğimiz güzel oyuncu Meryem Uzerli, Gecenin Kraliçesi ise yeniden ekranların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bildiğiniz üzere güzellik ürünleri işine giren Uzerli, uzun süredir kendi markasını çıkartma hazırlığında. Kendi adı ile tasarladığı maskara ürünlerini piyasaya sunmaya hazırlanan güzel oyuncu, merak edilen “Gecenin Kraliçesi” dizisi hakkında ilginç açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

MERYEM UZERLİ KİMDİR?

Meryem Uzerli, 12 Ağustos 1983 yılında Almanya Hessen'in Kassel Şehri'nde Türk babadan ve Alman anneden dünyaya gelmiştir.

İlerleyen yaşlarında Hamburg'a yerleşmiş ve Schauspiel Studio Frese'de oyunculuk ve tiyatro eğitimi almıştır.

Oyuncu 8 ay süren seçmeler sonrasında Meral Okay‘ın yazdığı, Timur Savcı’nın yapımcılığını yaptığı 2011 yılının dizilerinden olan "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde Hürrem Sultan rolünü canlandırmıştır.

2011 yılında Hürrem Sultan rolü için iki kez en iyi kadın oyuncu, ve bir kez TV Yıldızları Özel Ödülü'ne layık görülmüştür. 2012 yılında ise Drama dalında En İyi Kadın Oyuncu ödülünü almıştır.

2013 yılında Muhteşem Yüzyıl'da Hürrem Sultan karakterini canlandıran Meryem Uzerli, tükenmişlik sendromu hastalığına yakalanıp diziden ayrılmıştır.

Haberin Devamı

10 Şubat 2014'te Lara isimli kızı dünyaya geldi.

BAKMADAN GEÇME!