Galaya damga vurdu

Güncelleme Tarihi:

Galaya damga vurdu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2013 09:08

Sinemaseverlerin merakla beklediği “Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda” filminin galası önceki akşam Kanyon Cinemaximum’da yapıldı.

Haberin Devamı

Sinem Kobal, Engin Altan Düzyatan, Sedef Avcı, Cemal Hünal, Burcu Kara, Gürgen Öz, Gökçe Özyol, Öykü Çelik, Özge Ulusoy, Ali Ersan Duru, Ünal Silver ve Rozet Hubeş’in rol aldığı “Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda” filminin galası, iş, sanat ve moda dünyasının tanınmış isimlerini bir araya getirdi. Önceki akşam yapılan galaya Mahsun Kırmızıgül, Orhan Gencebay-Sevim Emre, Sermiyan Midyat, Demet Akbağ-Zafer Çika, Hande Subaşı-Can Tursan, Gökhan Şükür, Zeynep Ilıcalı, Seray Sever, Naz Elmas, Kanal D Genel Müdürü İrfan Şahin, Uğurkan Erez, Gül Gölge Saygı, Ekin Türkmen, Güneri Cıvaoğlu ve İlker İnanoğlu’nun da arasında bulunduğu pek çok ünlü katıldı. Günümüz kadın-erkek ilişkilerine ait tespitler verirken bol bol da kahkaha vadeden film, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde (yarın) vizyona girecek.

GECEDEN NOTLAR        

* Başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan, filmin devamının gelip gelmeyeceği sorusuna “Onu senaristlere sormak lazım. Gişe iyi gelirse oynamaya devam ederiz. Zaten bu filmde hiç zorlanmadık, çünkü ilk filmde herkes birbirine alışmıştı” diye yanıt verdi.
* Hacı Sabancı ile 1,5 yıllık önce başlayan ilişkisi geçtiğimiz günlerde sona eren Özge Ulusoy, ayrılık kararıyla ilgili sorular üzerine “Buna bugün buna cevap vermeyeyim. Film hakkında konuşmaya geldik” dedi.
* Birkaç ay önce Sinem Kobal’la nişanlanan Arda Turan, galada yoktu. Ama Galatasaray’dan eski takım arkadaşları Sabri Sarıoğlu ve Aydın Yılmaz, geceye eşleri ile katılarak Kobal’ın yanında oldu.
* Tüm erkek oyuncuların smokinle katıldığı galada bir tek Cemal Hünal’ın spor kıyafetlerle boy göstermesi şaşırttı.
* Galaya annesi ile katılan Büşra Pekin, Sevgililer Günü ile ilgili sorular üzerine “Ben 14 Şubat’a önem vermiyorum. Sevdiklerimle, sevgilimle bir gün değil sürekli hediye alışverişi yaparım” dedi.
* İlk filmde olmayan ama ikinci filmde Gürgen Öz’ün sevgilisi olarak izleyici karşısına çıkan Öykü Çelik, basına bir yanına Gürgen Öz’ü, diğer yanına “Benim İçin Üzülme” dizisinde eşini oynayan Ünal Gümüş’ü alarak poz verdi: “Bir yanımda sevgilim, bir yanımda kocam var, daha ne diyeyim ki!”
* Galaya hayat arkadaşı Sevim Emre ve torunu ile katılan Orhan Gencebay, 14 Şubat için Emre’ye yine bir sürpriz hazırladığını söyledi: “Zaten sürekli sürpriz yapıyorum Sevim’e, 14 Şubat’ta da yapacağım.”
* Mahsun Kırmızıgül, galaya katıldı ama sessizlik yeminini bozmadı ve soruların hepsini “İyi akşamlar” diyerek geçiştirdi.
   

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!