Galası Trump'ta

Güncelleme Tarihi:

Galası Trumpta
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2013 01:06

Ünlü yönetmen Iginio Straffi’nin yeni filmi “Acemi Gladyatör”ün galası, 26 Ekim’de Trump Alışveriş Merkezi’nde yapılacak. Galaya baş karakterler Timo ve Diana’yı seslendiren Mert Fırat ile Ceyda Düvenci de katılacak.

Haberin Devamı

Yönetmenliğini İtalya’nın animasyon alanında en büyük şirketlerinden olan Rainbow’un kurucusu ve Winx Club karakterinin de yaratıcısı Iginio Straffi’nin yaptığı animasyon filmi “Acemi Gladyatör”, 1 Kasım’da Türkiye’deki sinemalarda eş zamanlı olarak vizyona girecek.

Filmin başkarakteri ‘Timo’ Mert Fırat’ın, onun sıra dışı eğitmeni ‘Diana’ ise Ceyda Düvenci’nin sesiyle karşımıza çıkacak. Filmin galası, 26 Ekim’de Trump AVM’de yapılacak. Galaya Fırat ve Düvenci de katılacak.

İşte “Acemi Gladyatör”ün konusu: Pompeii’deki patlamadan kurtulan küçük Timo, Roma Gladyatör Akademisi’nin kurucusu General Chirone tarafından evlat edinilir. Gladyatörler arasında büyüyen Timo’nun gladyatörlükle pek alakası yoktur.

General Chirone’nin kızı Lucilla’nın Yunanistan’daki eğitiminden gelmesiyle her şey değişir. Lucilla, Timo’nun çocukluk aşkıdır, ancak usta bir gladyatör olan Cassio ile evlenecektir. Timo, önce bir iksirle Cassio’yu yenmeye çalışır, durum anlaşılınca da Akademi’den atılır. Tam bu sırada gizemli bir gladyatör eğiticisi olan Diana ile karşılaşır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!