Filmdeki dayak aralarını açtı

Güncelleme Tarihi:

Filmdeki dayak aralarını açtı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2005 00:02

Yılmaz Erdoğan’ın üçüncü filmi ‘Organize İşler’in çekimleri tamamlandı. Düzenlenen partiye başrol oyuncularından Cem Yılmaz’ın katılmaması, ikilinin arasının ilginç bir sebepten dolayı açık olduğu iddialarını gündeme getirdi.

Sette tartışma çıktı

İstanbul’da artan suçları ve mafya babalarını alaycı bir anlatımla eleştiren filmin çekimlerinin bitmesi nedeniyle önceki akşam Kuruçeşme Arena’da bir kutlama yapıldı. Partide gözler Cem Yılmaz’ı aradı. İddiaya göre, filmdeki dayak sahnesinin çekimlerinde Cem Yılmaz sopanın hızını ayarlayamayınca Yılmaz Erdoğan’ın canı yanmış ve ikili sette tartışmıştı.

Golü atan önemli değil

Yılmaz Erdoğan ise Cem Yılmaz’la aralarında hiçbir problem olmadığını, ancak her zaman karşı karşıya getirilmelerinden rahatsız olduğunu söyledi. Erdoğan, ‘Bir yönetmen olarak Cem Yılmaz gibi oyuncularla çalışmak bir şanstır. Sen bir şey istersin, o daha çok verir. Biz bir takımız. Aynı formayı giyiyoruz. Golü kimin attığı önemli değil’ diye konuştu.

CEM YILMAZ MAFYA BABASI

Cem Yılmaz’ın, Müslüm Durulmaz adında bir mafya babasını canlandırdığı filmde, aralarında Yılmaz Erdoğan, Tolga Çevik, Demet Akbağ, Altan Erkekli, Ebru Akel, Berrak Tüzünataç’ın da yer aldığı 80 oyuncu rol aldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!