Filinta 56. yeni bölümde şok gelişme | Sezon finali

Güncelleme Tarihi:

Filinta 56. yeni bölümde şok gelişme | Sezon finali
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2016 14:38

TRT 1 ekranlarının başarılı dönem dizisi Filinta sezon finaline girecek. Muhteşem bir bölümle izleyicilere veda etmeye hazırlanan Filinta 56. yeni bölümüyle ekrana gelecek. Merakla beklenen yeni bölümde neler olacak? Filinta cuma akşamlarının vazgeçilmezi olarak son bölümüyle çok konuşulmuştu. Merakla beklenen yeni bölüm fragmanı haberimizde..

Haberin Devamı

Cuma akşamlarının en sevilen dizisi olan Filinta'nın çok konuşulacak 56. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.  Filinta yeni bölümüyle izleyiciyle buluşacak. 55. bölümü yayınlanan Filinta'da bu hafta askeri hastanede gerçekleşen patlama sonucunda gazilerin ölmediği haberini duyan Miloş, bu işin arkasında Sultan Abdülhamid Han’ın olduğunu ve onun ayaklanmaları engellemek için yalan söylediğini düşünür.

Yönetmenliğini Osman Kaya’nın yaptığı, senaryosunu Ali Can Yaraş’ın yazdığı Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’ dizisi her hafta izleyicilere unutulmaz sahneler yaşatıyor.Cuma akşamları TRT’nin en çok izlenen, vazgeçilmez dizilerinden biri olan TRT dizisi Filinta'nın başrollerinde Onur Tuna, Cem Uçan, Kamil Güler ve Süavi Eren, Hakan Yufkacıgil, Berrak Tüzünataç yer alıyor.

Haberin Devamı

Dönem dizilerinin en başarılılarının arasında gösterilen Filinta gerek konusu, belgesel tadında gerçekçi işleyişi gerek kostüm ve gerçeği aratmayan set görüntüleriyle çok konuşuluyor.

FİLİNTA 55. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sultan Abdülhamid Han’ın alacağı sürpriz karar Osmanlı Devleti için bir Milat olacak. Askeri hastanede gerçekleşen patlama sonucunda gazilerin ölmediği haberini duyan Miloş, bu işin arkasında Sultan Abdülhamid Han’ın olduğunu ve onun ayaklanmaları engellemek için yalan söylediğini düşünür. Gazete yoluyla Osmanlı gazilerinin öldüğü haberini yayar. Fakat Sultan’ın da bu ataklar karşısında vereceği bir cevap vardır. Bunun için Feriha Nur’la görüşecektir. Bir Rus-Osmanlı savaşı çıkartmak için çabalayan güçler, halkı Ruslara karşı galeyana getirmek için harekete geçmiştir. Mustafa ve ekibi, Sultan tarafından provokatörleri alt etmek için görevlendirilirler.

Akbar Eyyam’ın şimdiki planı Sultan Abdülhamid’i tahttan indirmektir. Yerine getireceği kişi için yardıma ihtiyacı vardır. Bu yardımı da Osmanlı ile menfaatleri ters düşen ve istediklerini elde edemeyen kişilerden isteyecektir. Acaba Efendi Cemil ve Nijad ile yola çıkmış olan Akbar’ın planları bu kez işleyecek midir? Tersane konferansının son gününde güç dengeleri değişir. İngilizlerin Ruslarla anlaşması üzerine zor durumda kalan Osmanlı, göz korkutmak adına Almanlarla görüşmelere başlar.

Haberin Devamı

Filinta 56. yeni bölümde şok gelişme | Sezon finali

Sultan ise konferansta alınan kararları uygulamamak için kimsenin beklemediği sürpriz bir adım atacaktır. Mustafa hem Süreyya’yı kurtarmak hem de Kardeşlik Teşkilatını dağıtmak için Leyla’yı kullanarak Miloş’a ulaşmak ister. Süreyya’ya kavuşacağını sanan Ali, başına geleceklerden habersizdir. Mustafa ve ekibi kurdukları plan sonucunda başarılı olabilecekler midir? Seyircinin, yurt dışına çıkan Foto Abdullah’ı (Kamil Güler) uzun bir zaman sonra göreceği, Meşhur Namık Kemal ve Ziya Paşa'yı izleyeceği Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’, bu hafta da yine temposu ve akıl oyunları yüksek bir bölümle ekrana gelecek.

Haberin Devamı

FİLİNTA 56. BÖLÜM FRAGMANI

Filinta 'Bin Yılın Şafağında' İle Yeni Serüven Başladı

Filinta ‘Bir Osmanlı Polisiyesi’ ikinci sezonuna, Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’ ismiyle başladı. ES Film’in yapımcılığında çekilen Türk televizyonlarının titizlikle çalışılan, yapım kalitesi en yüksek işlerinden biri olan Filinta , yeni sezonunda seyircileri için bambaşka bir dünyanın kapılarını aralıyor ve onları ekrana bağlıyor.

İlk sezonunda sektörün dünyaca ünlü isimlerini bünyesinde toplamış, yurt içi ve yurt dışında hem seyircisinin hem de sektörün dikkatini çekmiş başarılı TRT dizisi Filinta , bu sezon çıtasını daha da yukarıya taşıyan sürprizleriyle ekrana geliyor. Sinematografik görsel şölen ve doyumsuz aksiyonu ile TRT ekranlarından seyircisine yansıyan Filinta dizisi, Es Film tarafından hazırlanan muhteşem görsel efektleriyle izleyicisiyle keyifle buluşmaya devam ediyor. Hollywood ile yarışan görsel teknikler kullanan Filinta, seyirciyi adeta içine çekecek bir masal dünyasını büyüterek yaşatmaya devam ediyor.

En Büyük Dizi Platosu!

Haberin Devamı

İzmit'te 300,000 m2 alanda ve 55,000 m2 kapalı inşaat alanında kurulan set, eski Pera’nın, tramvayına varana kadar birebir kopyasının inşa edildiği, Dünyanın Çin’den sonra ikinci, Avrupa’nın da en büyük Dizi Platosu olan İzmit Sekapark’ta kurulan Filinta dünyası, bu yıl daha farklı atmosferi ve mekanları seyircisine vermeyi vaat ediyor.

Dünya çapında bir işe imza atarak sektördeki başarısını göstermiş olan ES Film ve Filinta dizisi, hem kamera önünde hem de arkasında çalışan tüm ekibi sektörün en iyilerinden seçerek farklılığını da gösteriyor.

Geçtiğimiz sezon Türkiye’ye gelerek, Projenin danışmanlığını üstlenen ‘Lost, Prison Break, Revenge…’ gibi önemli dizilerin dünyaca ünlü yönetmeni Bobby Roth, Hollywood filmleriyle yarışacak aksiyon sahneleri için projeye imzasını atan ‘Spider Man, Titanic, Er Ryan’ı Kurtarmak’ ve birçok Hollywood yapımının ‘Second unit’ uzmanı, aksiyon sihirbazı Dusan Hyska’ ve yine dizinin makyaj danışmanlığını yapan ‘Lorenzo’nun Yağı, Çharlie’nin Melekleri, Temel İçgüdü, Jaws 3’ gibi birbirinden önemli onlarca filmin makyajlarını gerçekleştirmiş, yine alanının dünya starı David Craig Forest, Filinta’dan yolu geçen dünyaca ünlü isimlerdi.

 

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!