Filinta 56. bölümde yaşanan olay son bölüme damga vurdu!

Güncelleme Tarihi:

Filinta 56. bölümde yaşanan olay son bölüme damga vurdu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2016 16:13

Filinta 56. bölümde yaşananlar dizinin son bölümünde ilgiyle takip edildi. TRT 1'in sevilen dizisi Filinta dün akşam yeni bölümü ile ekranlara geldi. Peki Filinta 56. bölümde neler yaşandı? İşte dizinin yeni bölümü hakkında detaylar ve fragmanlar

Haberin Devamı

Filinta 55.Bölümde yaşananlar; Akbar Eyyam ve Efendi Miloş’un adamlarına baskın yapan Filinta Mustafa ve ekibi artık Akbar’ın ve Miloş’un işinin bittiğini düşünmektedir. Oysa Efendi Miloş, kurduğu planla Mustafa’nın sonunu hazırlamaktadır. Mustafa, Miloş’un kendisini Sultan’ın gözünde bir hain gibi göstermek için planlar yaptığından habersizdir. Miloş’un eline düşen Bıçak Ali’yi kurtarmak zorunda olan Mustafa, dostu için nelerden vazgeçecektir ? Mustafa ve Ali çok zor durumdadır…Leyla ise Mustafa ve Miloş arasında kalacaktır. Aşkıyla görevi arasında kalan Leyla iyice köşeye sıkışmıştır. Ve üstelik bu kez olacakların ciddiyetinden habersizdir…Sultan Abdülhamid Han, çıkması muhtemel Osmanlı - Rus savaşını engelleyebilmek için Almanlarla görüşmelere başlar. İngilizler ve Rusların, Osmanlı’nın Almanlar ile anlaştığını düşünmeleri için planlar yapar. Rusya olası Alman- Osmanlı ittifakına nasıl tepki verecektir…Efendi Miloş oyun kurarken içine çekildiği tuzağı fark edip kimsenin beklemediği bir hamleyle son kozunu oynar. Miloş’un şimdiki piyonu ve hedefi kim olacaktır? Sultan’ı ve Mustafa’yı alt etmek için harekete geçen Miloş başarılı olabilecek midir?

Haberin Devamı

Abdülhamid Han ve Okçular Tekkesi... Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’nın 55. Bölümünde Sultan Abdülhamid Han’ın, Ruslarla savaşa zorlanan Osmanlı’nın geçirdiği bu karışık günlerinde, Fatih Sultan Mehmet Han’ın kurduğu 400 yıllık Okçular Tekkesi’ndeki sahneleri, bu haftanın dikkat çekecek bölümlerinden… Yüzyıllardır Kemankeş’lerin yetiştiği Okmeydanı Okçular Tekkesi’nde yapılan çekimler, dizinin bu bölümünün dikkat çekecek özel yerlerinden birisi olarak ekrana gelecek.Başrollerinde, Onur Tuna, Berrak Tüzünataç, Nur Fettahoğlu, Cem Uçan, Suavi Eren, Hakan Yufkacıgil, Asena Tuğal, Kamil Güler, Ercan Demirel, Ebubekir Öztürk, Birsen Dürülü, Engin Yüksel, Uğur Yıldıran, Yiğit Uçan, Mustafa Yıldıran, Uğur Taşdemir, Ufuk Kaplan, Hakan Kurtaş, Demet Tuncer, Alper Yakıcı, Berk Güneşberk, İnci Şen, Uğur Uludağ, Hazım Körmükçü, Kıvanç Kılınç, Sedat Mert, Kutay Köktürk, Aybars Taştekin, Ferdi Yıldız ve bu hafta seyircinin Üvey Baba ve Süper Baba dizilerinde oynadığı karakterleriyle sevdiği Suat Ülhan’ın konuk oyuncu olarak yer aldığı Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’, merakla beklenen 55. bölümüyle ekranlara geldi.

Haberin Devamı

FİLİNTA SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Filinta dizisi genel hikayesi

Filinta ‘Bir Osmanlı Polisiyesi’  ikinci sezonuna, Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’ ismiyle başladı. ES Film’in yapımcılığında çekilen Türk televizyonlarının titizlikle çalışılan, yapım kalitesi en yüksek işlerinden biri olan Filinta , yeni sezonunda seyircileri için bambaşka bir dünyanın kapılarını aralıyor ve onları ekrana bağlıyor. İlk sezonunda sektörün dünyaca ünlü isimlerini bünyesinde toplamış, yurt içi ve yurt dışında hem  seyircisinin hem de sektörün dikkatini çekmiş başarılı TRT dizisi Filinta , bu sezon çıtasını daha da yukarıya taşıyan sürprizleriyle ekrana geliyor. 
Sinematografik görsel şölen ve doyumsuz aksiyonu ile TRT ekranlarından seyircisine yansıyan Filinta dizisi, Es Film tarafından hazırlanan muhteşem görsel efektleriyle izleyicisiyle keyifle buluşmaya devam ediyor.  Hollywood ile yarışan görsel teknikler kullanan Filinta, seyirciyi adeta içine çekecek bir masal dünyasını büyüterek yaşatmaya devam ediyor. 

Haberin Devamı

Filinta Dünyaya Açılıyor 

Birinci sezon İstanbul merkezli olan Filinta hikayesi artık dünyaya açılıyor. Kahramanlarımız İstanbul, Pera ve Galata çemberinden çıkarak Üsküp’e, Şam’a, Balkanlar’a ve daha birçok sürpriz ülkelere kadar gidiyorlar. Filinta  topraklarımızdaki zengin hikayelerine yeni ülke sınırlarını da ekleyerek hikayesini bu yıl daha da zenginleştiriyor.  Bu yıl, var olan birbirinden yetenekli kadrosuna yeni oyuncuları da ekleyen Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’ dizisi, bu sezon da tıpkı geçen sezon olduğu gibi, yayınlanacağı gün olan Cuma akşamları TRT’nin en çok izlenen, vazgeçilmez dizilerinden biri olmaya devam ediyor.  Yönetmenliğini Osman Kaya’nın üstlendiği, senaryosunu Altuğ Küçük’ün yazdığı TRT’nin  sevilen dizilerinden Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’, 2. sezonunda, kahramanımız Filinta Mustafa, iyilerin ve kötülerin dünyasında, uluslararası şebekeler ve devletlerin yanı sıra, karanlık güçler ve gizli örgütlenmelerle mücadele etmeye başlıyor.

Haberin Devamı

Onlar, ateşin düştüğü her yerde büyük bedeller ödemeye hazırlar!   
Sırlar Açığa Çıkıyor!  Karanlık sulardaki gizli oyunlar ve bunlara karşı diz çökmeyen adamlar, dizinin 2. Sezonunun büyük dünyasının sır dolu kapılarını, korkmadan ardına kadar açacağı başlıklardan birkaç tanesi…   Hainlere biat etmeyen, doğruluğu şiar edinen Filinta Mustafa’nın düşman hattı artık çok dahakalabalık… Fakat her şey, Devlet-i Aliye uğruna oluyor… Bir erkek kadar güçlü dövüşen ve silah kullanan Farah (Berrak Tüzünataç) da Manastır tarafından iyi bir şekilde yetiştirilse de, acımasızlık konusunda bazen vicdanına uyuyor. Manastırın yüzyıllardır yetiştirdiği en iyi kadın suikastçı. En büyük derdi rüyaları. Çünkü annesini hayal meyal hatırlıyor. Güzelliği ile her kapıyı aralıyor. En büyük özelliği suikastlerine kaza süsü vermesi. Filinta Mustafa'yla karşılaştıktan sonra değişime uğruyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!