Ferhat Göçer'e Sultan sürprizi

Güncelleme Tarihi:

Ferhat Göçere Sultan sürprizi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2012 11:16

Funorg tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen “Eylül’de Harbiye’de” konserlerinin 28 Eylül’deki konuğu muhteşem projesi Symphonie D’Orient ile Ferhat Göçer oldu. Ferhat Göçer’e sahnede Türk sinemasının Sultanı Türkan Şoray sürpriz yaptı.

Haberin Devamı

Türk sinemasının Sultan’ı Türkan Şoray, Selda Alkor ve eşi, Selçuk Ural, Mithat Körler, Nesrin Fikret Ercan çifti, Ömür Gedik, Seray Sever, Ferhat Göçer’i izlemeye gelenler arasındaydı…

 

Ferhat Göçer, Sevemedim Karagözlüm şarkısını seslendirdikten sonra sahneye Türkan Şoray’ı davet etti. Sahnede duygulanan Ferhat Göçer’in gözyaşlarını Türkan Şoray sildi. İzleyicilerin aralıksız alkışladığı bu sahneden hemen sonra, sahneye bu sefer, Selçuk Ural, Süleyman Turan, Selda Alkor, Müveddet ve Altan Günbay çıktı ve değerli sanatçı Berkant’ı anarak geçmiş olsun dileklerini ileterek Samanyolu şarkısını seslendirdiler.

 

Haberin Devamı

NEŞET ERTAŞ’I UNUTMADI

 

Yakın zamanda kaybettiğimiz büyük usta Neşet Ertaş’ın ölümsüz eseri ‘Neredesin Sen’i de seslendiren Ferhat Göçer izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

 

Gecede aynı zamanda sosyal ağlardan Instagram ve Twitter üzerinden düzenlenen yarışmanın birincisini Ferhat Göçer’in bizzat açıkladığı anda, kazanan yarışmacının fotoğrafı da sahneye yansıtıldı

 

28 Eylül 2012 Cuma günü gerçekleşen konserde Ferhat Göçer gerek yenilikleri ile gerekse sürprizleri ile izleyiciye unutamayacağı bir gece yaşattı. Kazanan yarışmacıya da fotoğraf makinesi hediye edildi.

 

FERHAT GÖÇER, YEPYENİ PROJESİ SYMPHONİE D’ORİENT

Gerçekleştirdiği her konserde dinleyicileri ile sıkı bir bağ kuran Ferhat Göçer, bu sefer dünyaca ünlü Glee Müzikali’nden esinlenerek gerçekleştirdiği yepyeni projesi Symphonie D’Orient ile Harbiye Açıkhava sahnesini büyük bir koro görünümüne kavuşturdu

 

Tepeden tırnağa beyaza bürünen orkestrası sahnede yerlerini aldıktan sonra izleyicilerin karşısına çıkan Ferhat Göçer, ilk şarkısı Nessun Dorma ile herkesi büyüledi. Sevilen şarkılarından Cennet ve Biri Bana Gelsin’in yanı sıra, Symphonie D’Orient projesi kapsamında Amy Winehouse’un Back to Black şarkısından Somebody That I Used to Know’a, English Man in New York şarkısına birçok unutulmaz şarkıyı İstanbul Strings ile birlikte seslendirdi. Ferhat Göçer Hey You, Bang Bang, Mariachi şarkılarını da gitar çalarak söyledi. Sanatçı ‘’Aldırma Gönül’’ parçasında ise gitarını bırakarak, tüm seyircilerin eşliğiyle birlikte şarkıyı seslendirdi. Oya Gibi şarkısını, sahneye çıkan dev bir orkestra ile söyleyen Ferhat Göçer seyircilerinin yoğun tezahüratı üzerine sahneye tekrar döndü ve Islak Islak şarkısı ile geceyi sonlandırdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!