Ferdi Baba'nın kızı da boşanıyor

Güncelleme Tarihi:

Ferdi Babanın kızı da boşanıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2010 10:31

Ferdi Tayfur’un rock albüm çıkaran kızı Tuğçe, “Müzik çalışmalarıma müdahale ediyor” diyerek 17 ay önce nikah masasına oturduğu eşi Tolga Ertuğrul’a boşanma davası açtı.

Haberin Devamı

BÖYLE EVLENMİŞLERDİ (FOTO-GALERİ) 

TUĞÇE TAYFUR FOTOĞRAFLARI

Arabesk müziğin babalarından Ferdi Tayfur özel hayatında darbe üstüne darbe yaşıyor. 36 yıllık nikahlı eşine dönerek eski hayat arkadaşlarının eleştiri oklarına hedef olan Tayfur bütün bunların üstüne bir de kızı Tuğçe’nin boşanma kararıyla sarsıldı. Tayfur’un Necla Nazır’la olan ilişkisinden dünyaya gelen Tuğçe eşi Tolga Ertuğrul’la 17 aylık evliliğini bitirmek için kolları sıvadı. Vatan gazetesinde yer alan habere göre; Avukatı Hüseyin Necip Topuz aracılığıyla Sarıyer Aile Mahkemesi’ne başvuran Tuğçe Tayfur “fikren ve ruhen” anlaşmazlık yaşadığı eşiyle anlaşkalı olarak boşanmaya karar verdiklerini beyan etti. Mahkeme, Tuğçe’nin talebini işleme koyarak genç çifte duruşma günü verdi. Tuğçe-Tolga Ertuğrul çiftinin, önümüzdeki günlerde görülecek olan duruşmada, tek celsede boşanmaları bekleniyor.

Haberin Devamı

Joker isimli bir müzik grubu kurarak rock tarzında bir albüm çıkaran Tuğçe’nin boşanma nedeniyle ilgili olarak yakınlarına ise “Tolga müzik çalışmalarıma müdahale ediyor, gereksiz kıskançlıklar yapıyordu. Konserlerime de karışmaya başlayınca evliliğimi bitirmeye karar verdim” diye dert yandığı öğrenildi. 

Ferdi Tayfur-Necla Nazır çiftinin rock’çı kızları Tuğçe ile “Rent A Car” isimli oto kiralama şirketinin sahibi Tolga Ertuğrul, 2009 yılının Mayıs ayında evlenmişti. Çengelköy Sophia’daki sade düğünde gelinle, damat salona 8 metrelik “Kül Kedisi Cinderella masal arabası”yla havadan inmişti. Düğünde gelin Tuğçe, solisti olduğu rock grubu ile sahneye çıkıp şarkı söylemişti.       

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!