Fenomen yarışmacısı Okan Yiğit kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Fenomen yarışmacısı Okan Yiğit kimdir
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2016 15:00

TV8'in ilgiyle izlenen programı Fenomen'in yarışmacılarının kim olduğu merak ediliyor. Öykü Serter'in sunuculuğunu yaptığı programın yarışmacısı Okan Yiğit kimdir? İşte Okan Yiğit hakkında merak ettikleriniz.

Haberin Devamı

Okan Yiğit, 1996 yılında doğmuştur. İstanbul'da yaşayan Okan, aslen Antalyalıdır.75.Yıl Cumhuriyet Lisesi’ni bitirdikten sonra öğrenimine açık öğretimde devam etmiştir.

OKAN YİĞİT KİMDİR?

Fenomen yarışmacısı Okan Yiğit kimdir


Basketbol, yüzme, futbol gibi sporlarla yakından ilgilenen Okan, asıl yeteneği olan oyunculuğu geniş kitlelere gösterebilmek için İstanbul’a gelmiştir.İnternetten yayınladığı skeç, mini dizi ve talk showlarla 1.000.000 un üzerinde görüntülenen videolar üreterek adını internet fenomenleri arasına yazdırmış. Birçok dizi ve reklam filminde oynamıştır. Hedefi oyunculuk alanında Hollywood’da yer almak. Okan, bu yüzden de Fenomen'i kazanacağına oldukça emin.

Haberin Devamı

"FENOMEN" İN YARIŞMASININ KONUSU NEDİR?

Fenomen yarışmacısı Okan Yiğit kimdir


Kendilerine güvenen 12 yarışmacı bir yandan sosyal medya takipçilerini arttırmaya çalışırken bir yandan da hafta içi her gün 8 saatlerini geçirecekleri evde hem birbirlerini tanımaya çalışacak hem de kendi içlerinde haftanın “Fenomen”ini seçecekler. Her hafta Fenomen seçilen bir yarışmacı ise büyük ödülün sahibi olacak.

Yarışmacılar ayrıca kendi aralarında elenen kişiyi de oylarıyla belirleyecek. Gitmesi için en çok ismi yazılan kişi, eve ve hayallerine veda edecek. Elenen yarışmacının yerine hiç ekran deneyimi olmayan ya da oyuncu - sunucu gibi tanınmış rakipler de gelebilecek.

BAKMADAN GEÇME!