Fenerbahçe - Atromitos maçı özeti ve golleri izle

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe - Atromitos maçı özeti ve golleri izle
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2015 07:09

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu rövanş maçında dün akşam Atromitos'u Şükrü Saracoğlu'nda ağırladı. Fenerbahçe - Atromitos maçının geniş özetini ve gollerini haberin devamında izleyebilirsiniz. İşte detaylar...

Haberin Devamı

Persie'nin attığı golle Fenerbahçe'nin 1-0 kazandığı ilk maçın rövanşında Sarı Lacivertli ekip 3-0 galip gelerek yoluna devam etti. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 21.00'de başlayan Fenerbahçe-Atromitos maçında Hırvat hakem Ivan Bebek düdük çaldı. Bebek'in yardımcılıklarını Tomislav Petrovic ve Miro Grgic yaptı. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Domagoj Vuckov'du.

Atromitos Teknik Direktörü Michalis Grigoriou, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda karşılaştıkları Fenerbahçe'nin, turu hak ederek geçtiğini söyledi. Yunan teknik adam 3-0 kaybettikleri maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, Fenerbahçe'nin haklı bir galibiyet aldığını vurguladı.

Michalis Grigoriou, maçın kırılma anının 7. dakikada yedikleri gol olduğunu belirterek, "Avrupa maceramız sona erdi. Fenerbahçe bizden daha iyiydi ve haklı bir galibiyet aldı. Kalemizde 7. dakikada gördüğümüz gol maçın kırılma noktasıydı ve sonuç orada belli oldu. Galibiyet hedefiyle çıktığımız maçta 7. dakikada böyle bir deplasmanda geriye düşerseniz her şey zor olur" dedi.

Haberin Devamı

"FENERBAHÇE HAKLI BİR GALİBİYET ALDI"

Oyuncularının gerçek performansını sahaya yansıtamadığı anlatan Yunan teknik adam, "Oyunu lehimize çeviremedik ve pozisyonları organize edemedik. Altını vurgulayarak söylüyorum, Fenerbahçe haklı bir galibiyet aldı. Kendi ligimizi düşüneceğiz. Çünkü böyle rakiplerle, böyle statlarda oynamak için ligimizde başarılı olmamız lazım" ifadelerini kullandı.

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanan maçta ev sahibi Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 7 ve 78. dakikalarda Fernandao, 59. dakikada da Caner Erkin kaydetti. Bu sonuçla Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara yükseldi.

Fenerbahçe - Atromitos karşılaşmasının geniş özeti (27.08.2015)

Spor tarihine damga vuran kareler

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!