Fenerbahçe – Akhisar Belediyespor (2-2) özeti ve golleri (özet ve goller izle)

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe – Akhisar Belediyespor (2-2) özeti ve golleri (özet ve goller izle)
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2015 09:09

Fenerbahçe, kendi sahasında 2-0 öne geçtiği maçta Akhisar Belediyespor karşısında sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı. Fenerbahçe’nin golleri Fernandao’dan geldi. Akhisar’ın gollerini Güray ve Douglas attı. Maçın gollerini aşağıdaki linkleri tıklayarak izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, kendi sahasında şok bir beraberlik aldı. Akhisar Belediyespor karşısında ilk yarıyı 2-0 önde kapatan Fenerbahçe, 2-2 berabere kalarak 1 puan alabildi. Fenerbahçe’nin golleri 11 ve 37’nci dakikalarda Fernandao’dan geldi. Akhisar Güreay’ın 56’ncı dakikada penaltıdan attığı golle durumu 2-1 yaptı. Douglas, 68’de 1 puanı getiren golü attı.

Fenerbahçe – Akhisar Belediyespor maçı golleri ve özetini izlemek için tıklayın

Fenerbahçe, bu skorla puanını 14’e yükseltti ve 3’üncü sıraya düştü. Akhisar ise 10 puanla 9’uncu sırada.

FENERBAHÇE, AKHİSAR'I YİNE YENEMEDİ

Fenerbahçe'nin şansı, bundan önceki 3 maçı kaybettiği Akhisar Belediyespor karşısında yine tutmadı. Geçen sezon (2014-2015) rakibine 2-1 ve 2-0'lık skorlarla yenilen Fenerbahçe, bir önceki sezon (2013-2014) ise ligin 32. haftasında Manisa temsilcisine 3-1 kaybetmişti. Böylelikle sarı-lacivertliler rakibiyle oynadığı son 4 lig maçını da kazanamamış oldu. Öte yandan lig tarihinde 7. kez karşılaşan iki takım arasındaki bu maç ilk beraberlik oldu. Rekabette iki takımın da 3'er galibiyeti bulunuyor.

Haberin Devamı

“FUTBOLUN DOĞRULARINI YAPTIK”

Akhisar Teknik Direktörü Cihat Arslan maç sonrası bu açıklamayı yaptı: "Yediğimiz kötü gol kontrolü kaybettirdi. Pozisyonun ofsayt olup olmaması çok önemli değil. İlk yarıda hakem de kontrolü kaybetti. Devre arası oyuncularıma 'Maçı kaybedersek kimse bize bir şey demez ama maçı değiştirirsek büyük iş yaparız' dedim. İkinci yarı futbolun doğrularını yapmayı planladık. Çok şükür planlarımız tuttu. Bir gol daha bulsaydık çok feci bir dönüş yapabilirdik. Bir puandan çok ikinci yarıdaki karakterli oyunumuz beni mutlu etti."

"FAZLASIYLA ŞAŞIRDIM"

Maçta 3. golü bulacakken rakibe iki gol hediye ettiklerini kaydeden Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira, "Bu akşam beni en çok şaşırtan maçın 2-0'dan buraya gelmesi. 2-0'dan sonra takımımın görüntüsü beni oldukça şaşırttı. Bu olay fiziksel değil, mental bir durum. 3. golü bulabilecekken ortada sebep olmadan iki gol hediye ettik. Her duran top kalemize tehlike oldu. Duran toptaki paniği anlayamıyorum. Duran toptan nasıl bu kadar gol yiyoruz onu da anlayamıyorum. 2-0'dan sonraki ritmimize fazlasıyla şaşırdım" diye konuştu.

BAKMADAN GEÇME!