Fatih Ürek'le öpüşmem

Güncelleme Tarihi:

Fatih Ürekle öpüşmem
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2008 00:00

Aysun Kayacı, Fatih Ürek'le başrolü paylaşacağı "Şeytanın Pabucu" filminden de söz etti.

Haberin Devamı

AYSUN KAYACI FOTOĞRAFLARI

Journey’in katalog çekimleri sırasında sohbet ettiğimiz Aysun Kayacı 4 yıldan sonra modelliğe geri döndüğünü, bu yüzden diyet yaparak bir beden zayıfladığını söyledi. Bu arada Fatih Ürek’le "Şeytanın Papucu" adlı film için kamera karşısına geçen Kayacı, Ürek’le öpüşme sahnesini sorduğumuzda, "Hayal kırıklığına uğrattığım için üzgünüm ama galiba Fatih bey espiri yapmış. Öpüşme sahnesi yok senaryoda" cevabını verdi.

Journey’in katalog çekimleri için mi tarz değiştirdiniz?

- Evet ek saçlar yapıştırıldı, annemin genç kızlık resimlerine çok benzedim. Kirpikler uzun, saçlar kalın, kaşlar kalın.

Anneniz de bu kadar güzel mi?

Hürriyet
- Annem benden daha güzel, çok da benzeriz. Benim katalogtaki fotoğrafımla annemin genç kızlık fotoğraflarını yan yana koysak, fazla bir fark göremeyiz. Bir tek onun gözleri farklı renkte.

Haberin Devamı

Uzun süre ara verdiniz modelliğe...

- Evet, unutmuşum, buraya gelince birden nasıl duracağımı unuttum.

Neden bu kadar ara verdiniz?

-  İsteyerek ara verdim. 16 yaşında başladım mankenliğe, 4 yıldır da tamamen bırakmıştım. Bir tek kola reklamında oynadım. Tabii o da modellik sayılmaz. Mankenlikte eski hızımda olmayabilirim ama eski mesleğim sonuçta, biraz da zayıfladım çekim için. Fotomodelken zayıf olma zorunluluğu var. "Elbiseyi size göre dikmesinler de siz elbiseye göre olun" diye söylenir. Hayatımda ilk defa diyet yaptım, çok aptalca bir diyetti. Şok diyet diye bir şey. 4 gün boyunca tek tip beslendim. Hiçbir işe yaramadı, sadece iştahtan kesildim ama iştahtan kesildiğim için o 4 günü mütakip 15 gün diyet yemeği yedim. O yüzden bir beden inceldim, tatile gidemediğim için kış kilolarını böyle verdim.

Ne zaman ve nereye tatile gidiyorsun?

- Bu hafta çekim provaları bittiğinde inşallah tatile gideceğim. Nereye gideceğimi söylememem gerekiyor ama yalan söyleme gibi bir huyum olmadığı için Bodrum’a gitmeyi düşündüğümüzü belirteyim.

Ama meslektaşlamızın olduğu yerlerde cirit atmayız diye düşünüyorum.

Haberin Devamı

EVLİLİK VAR AMAYAKINDA DEĞİLHürriyet

Çok fazla kaçmıyorsunuz ama basından?

- Kaçmıyoruz ama öyle sereserpe güneşlenirken hayatımda hiç yakalanmadım. Bir de tatil, tatil gibi olmalı. İşin verdiği yorgunluğu atmak için gidiyorsanız, yine birlikte çalıştığınız insanlarla yüz yüze gelmemeniz gerekiyor. Yoksa o tatilden sonra tekrar bir tatile ihtiyacınız olur. Biz daha çok sakin baş başa bir tatil geçirmek istiyoruz.

O zaman neden Bodrum?

- Çünkü benim erkek arkadaşım hayatı boyunca oraya tatile gitmiş. Orada evleri var ve o evi çok seviyor. Ben yine Göcek ya da öyle bir yer olsun istedim ama o beni ikna etti. Ben de 6 senedir hiç Bodrum’da tatil yapmadığım için sıcak baktım.

Haberin Devamı

Yaşıtlarınıza baktığınız zaman hepsi teker teker evleniyorlar, sizin de teklif aldığınızı biliyoruz...

- Var ama yakında değil, daha ağırdan alıyoruz. Böyle tercih ediyoruz, bu konu çok mesele değil şu an.

Evlilik korkusu var mı sizde?

- Bilmiyorum, kendi kendimin doktoru değilim. Doğal karşılıyorum bunu, olursa olur olmazsa olmaz.

En son Çağla Şıkel dünya evine girdi...

- Evet çok güzel bir gelin olmuştu, Allah mutlu etsin. Çok yakışmışlar, zaten uzun süredir birlikteler, umarım mutlu olurlar. Tüm yaşıtlarım evleniyor, bence çok güzel bir şey.

Hürriyet
- Evet, bu proje beni çok heyecanlandırdı. Senaryoyu okurken koltuktan yere düştüm, gerçekten çok komik. İki üç senedir senaryo geliyor, ilk defa birine sıcak baktım. Bir de Fatih Ürek o kadar yakışıyor ki rolüne...n "Şeytanın Papucu"ndaki rolünüzden biraz bahseder misiniz?

- Baskı altında bir mahalle kızını canlandırıyorum. Babası dışarı çıkmasına izin vermiyor, tek izin verdiği Hacı Teyze’sini görmeye gitmesi. Hacı Teyze rolünü de Fatih Ürek canlandıracak. Her mahallede görülebilecek olaylar.

Haberin Devamı

Filmin konusu nedir?

- Film komedi. Burhan’ın maceraları anlatılıyor. Bu arada Burhan benim canlandırdığım karaktere aşık.

Fatih Ürek’in sevgilisini mi oynayacaksınız  filmde?

- O Burhan’ı canlandıracak ama benim canlandırdığım karakter onu Hacı Teyze zannediyor. Artık komediyi siz düşünün.

Peki filmdeki öpüşme sahneleri hakkında ne söyleyeceksiniz?

- Öpüşme sahnesi yok senaryoda, sizi hayal kırıklığına uğrattığım için üzgünüm. Galiba Fatih bey espiri yapmış. Film güldürmek ve eğlendirmek için yapılıyor, gerek olsa bu sahneyi koyarlardı ama gerek yok.

Peki Fatih beyle aranızdaki boy problemi ne olacak?

- Ben de çok uzun değilim. Ayakkabıları çıkarınca daha bile kısalabilir boyum. Fatih için her şeyi yapabilirim ama öpüşme yok. Üzgünüm Fatih bey.

Haberin Devamı

Kalkıp da sanat filminde oynamamHürriyet

Yeni sezonda "Şeytanın Papucu" dışında bir projeniz olacak mı?

- NTV’deki programa devam edeceğim.

Sinemaya devam etmeyi düşünüyor musunuz?

- Bu benim ilk sinema deneyimim olacak. Bundan sonra gelecek tepkilere bağlı devam edep etmeyeceğim. Eğer beğenilirse devam ederim. Şu ana kadar bana gelen senaryolar içerisinde en güçlü, en eğlenceli olanı buydu. Sonuçta eğlence sektöründe çalışıyoruz. Kalkıp sanat filminde oynayıp, Cannes’da büyük ödül alacak değilim. İlk başrolüm, kolay bir rol benim için, eğlenceli bir ekiple çalışıyoruz, inşallah iyi olur.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!