Evli ve Öfkeli Dizisinin 12. Bölümünde Neler Olacak?

Güncelleme Tarihi:

Evli ve Öfkeli Dizisinin 12. Bölümünde Neler Olacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2015 14:05

Ekranların sevilen dizilerinden olan Evli ve Öfkeli tüm hızı ve eğlenceli olaylarıyla kaldığı yerden devam ediyor. Televizyon ekranlarının sevilen dizisi Evli ve Öfkeli’nin bu hafta ki bölümünde neler olacak? Eski eşi tarafından evi satılmak istenen Dilek ne yapacak? İşte detaylar…

Haberin Devamı

Başrollerini Birce Akalay, Ebru Cündübeyoğlu, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Ayşa Erturan’ın paylaştığı Evli ve Öfkeli, Türk halkı tarafından çok sevildi. Toplum içinde yaşayan her kadının kendinden bir şeyler bulabileceği, çalışan veya ev hanımı olan kadınların hayat hikayelerini esprili bir dille konu alan dizi, hayranlarını her Pazar ekranları karşısına kilitliyor.

Her bölümünü izleyicilerin merakla beklediği dizinin oyuncularını tanıyalım...

Evli ve Öfkeli Dizisinin 12. Bölümünde Neler Olacak

 

Seray (Seray Sever): Popüler bir dizi oyuncusu. On parmağında on marifet var. Kibirli, alaycı, eğlenceli, inatçı, tuttuğunu koparan biri. Macit'le evli.

Haberin Devamı

Evli ve Öfkeli Dizisinin 12. Bölümünde Neler Olacak

Esra (Birce Akalay): Polis. Erkeksi, sinirli, hırçın, işkolik, inatçı, kararlı. Babası da emniyetin efsane müdürlerinden, saygı duyulan biri. Dilek'in mahalleden çocukluk arkadaşı... Cihan'la evli.

Evli ve Öfkeli Dizisinin 12. Bölümünde Neler Olacak

 

Dilek (Ayça Erturan): Engin'in karısı, Merve'nin annesi... Tatlıya düşkün, kilolu bir ev kadını... Tatlı, sempatik, komik, çocuksu, yardımsever ve her zaman pozitif.

Evli ve Öfkeli Dizisinin 12. Bölümünde Neler Olacak

Mine (Yıldız Çağrı Atiksoy): Dilek'in ablası. Doktor. Naif, kibar, akıllı, sakin, mantıklı. Tek istediği bir çocuk sahibi olabilmek. Metin'le evli.

Evli ve Öfkeli Dizisinin 12. Bölümünde Neler Olacak

Murat (Sarp Akkaya): Esra'nın ortağı. Esra'ya sinir oluyor. İlk başta onun ayağını kaydırmaya çalışıyor ama zamanla ondan etkilenmeye başlıyor. Maço, kaba saba biri ve Esra’ya platonik olarak aşık.

Haberin Devamı

Esra, Dilek, Mine ve Seray, bu dört kadının tek ortak noktası aynı mahallede büyümüş olmaları. Yıllar sonra bu dört kadının yolları tekrar kesişir ve garip bir şekilde bir ortak yönleri daha ortaya çıkar. İkinci ortak noktaları ise, hepsi aynı dönemde eşleri tarafından aldatılmıştır. Ve artık hepsi eşlerine bedel ödetmek istiyorlardı.

Evli ve Öfkeli, intikam duygusu ile tekrar bir araya gelen dört arkadaşın duygusal, sinirli, öfkeli ve naif yanları ile yaşadıkları olayları ve hayat hikayelerini izleyenlerine esprili bir dille aktarıyor.

Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünün son anlarında Dilek, kapısına gelen emlakçılardan eski eşinin evini satmaya karar verdiğini öğrenince sinir krizleri geçirmişti. Bu olayla son bulan bölüm izleyenlerin kafasında soru işaretleri bırakmıştı.

Haberin Devamı

Evli ve Öfkeli’nin geçtiğimiz hafta yayınlanan 11. bölümünde neler olmuştu? Acaba eski eşi tarafından evi satılmak istenen Dilek ne yapacak? Tarık Sönmez ile yeni filizlenen aşkı ne olacak? İşte detaylar…

Dilek, kendisini isterken fenalaşan Lütfü'ye geçici bir süre bakmak zorunda kalır ve Tarık'ı da yardıma mecbur bırakır. Tarık ve Lütfü baş başa kaldıklarında, Lütfü, Tarık'a kesin konuşur. Dilek'i seviyorsa Lütfü aradan çekilecek, eğer sevmiyorsa da Tarık aradan çekilecek. Böylece Lütfü, Dilek'le evlenebilir.

Gülendam, basına Deniz'in Seray'ın kızı olduğu bilgisini sızdırmış, Seray ne cevap vereceğini bilemez. Eski menajeri Mehtap'a danışır. Mehtap, bu olayı Seray'ın lehine çevirecektir.

Haberin Devamı

Esra, Efkan ve Osman'ın annesini öldürdüğünü düşünür ama diğer yandan da annesinin öldüğünü kabullenemez. Efkan'dan gizli, Murat'la birlikte annesiyle ilgisi olabilecek bütün davaları araştırırlar. Annesinin kaybıyla denkleşen bir dosya vardır.

Mine'nin beklenmedik bir konuğu vardır. Bu konuk, Metin hakkında kimsenin bilmediği şeyler biliyordur. Metin'den kolayca boşanabilecek, Metin'in doktorluk lisansı bile iptal edilebilir. Mine, Metin'den boşanabilmek için ne kadar ileri gidebilir?

EVLİ VE ÖFKELİ DİZİSİNİN 12. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Evli ve Öfkeli dizisi izleyenlerine yine harika bir dizi keyfi yaşatacak. Başarılı dizi Evli ve Öfkeli'nin 12.bölümünde neler yaşanacak? İşte Evli ve Öfkeli dizisinin 12.bölüm fragmanı:

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!