Evlenmeye zamanları yok

Güncelleme Tarihi:

Evlenmeye zamanları yok
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 1997 00:00

Haberin Devamı

Karacan soyadının yayıncılık dünyasında özel bir yeri olduğunu savunan Ali ve Ömer Karacan, en kısa sürede evlenmeyi düşündülerini söylüyorlar. Karacan kardeşler, için için bir yuva ve babalık özlemi duymaya başlamışlar bile. İki kardeş, doğacak çocuklarını en iyi şekilde yetiştereceklerini ve onlarla her konuda çok yakından ilgileneceklerine dikkat çekiyorlar. Ali ve Ömer Karacan'ın eş konusunda öyle büyük ve iddialı şartları da yok. Sadece ileriyi gören ve geleceğe yönelik yatırımlar yapmayı bilen zeki kadınlarla hayatlarını birleştirmek istiyorlar.

Karacan şirketlerinin pazarlama ve satış bölümünde çalışan 36 yaşındaki televizyoncu Ömer Karacan, işinde hayli başarılı olduğunu savunuyor. Ömer Karacan, Türkiye'nin genç insanlar ülkesi olduğunu belirtiyor ve televizyonculuğun da geleceğin mesleklerinden biri olduğunu vurguluyor.

KÜLTÜR KANALI

Karacanlar, ‘‘rating’’ terimini lugatlarından çıkarmışlar. Televizyonculuğu rating uğruna yapmak istemiyorlar. Onların amaçları çok farklı. Ömer Karacan ‘‘Biz biraz daha kültürel ve biraz daha eğitici olmak zorundayız’’ diyor. Ali Karacan ise, dört televizyon ve radyo istasyonuyla Türkiye'deki gençliğe ve kaliteyi seçen izleyiciye hizmet sunmak amacında olduklarını belirtiyor.

Ali Karacan, şu sıralar Türkiye genelinde 24 saat yayın yapacak olan kültür ağırlıklı yeni bir kanal hazırlığı içinde olduklarını da bildiriyor. Televizyonculuğun sorumluluğu oldukça ağır bir meslek olduğunu iddia eden Ali Karacan ‘‘Türkiye'deki rating makineleri artık gecekondulardan kalksın. İstanbul'da 172 tane radyo var. Bunların ne iş yaptığını insan merak ediyor. Sanatçılara telif hakklarının ödenmesini ilk defa biz başlattık’’ diye konuşuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!