Evinizin alışveriş merkezi ADDRESİSTANBUL

Güncelleme Tarihi:

Evinizin alışveriş merkezi ADDRESİSTANBUL
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2008 00:00

İstanbul Şişli’de iki yıl önce hizmete giren Addresistanbul, şehrin en iddialı ev dekorasyon merkezi. Üç katlı alışveriş merkezinde yerli ve yabancı 30 mağaza, bu mağazalarda satılan binlerce ürün var. Evine değer veren, yenilikler yapmaktan hoşlanan, ev dekorasyonuyla ilgili trendleri keşfetmek isteyen herkes, ister modern ister klasik olsun, kendi zevkine uygun bir şeyler bulabilir. Hatta evinin tüm ihtiyacını buradan karşılayabilir. Üstelik şimdi gidenler için indirimli alışveriş ve Avrupa seyahati fırsatları var.

Addresistanbul, açıldığı günden bu yana, hem içinde barındırdığı markalar, hem kendi iç tasarımı, hem de Türkiye’ye getirdiği yeni alışveriş ortamıyla farklı ve iddialı oldu. Aynı zamanda konsept alışveriş merkezlerinin ülkemizdeki ilk örneklerinden biri. Mutfaktan banyoya, yatak odasından yer kaplamasına, ev tekstilinden aksesuvara kadar evinizin tüm ihtiyacını bir arada bulabiliyorsunuz.

Emre Arolat’ın elinden çıkma mimarisi, ziyaretçisini daha girişte yakalıyor. Mağazaların arasında koridorlar değil, sanki sokaklar var. Sokakla mağazaların arası ise küçük çakıl taşlarıyla doldurulmuş. Bu alanlar dönem dönem sergiler için kullanılıyor. Diğer zamanlarda markaların ikinci vitrini gibi. Her an karşınıza Habitat tarafından kurulmuş ışıl ışıl bir yemek masası, Stepevi ürünleriyle oluşturulmuş bir oturma odası çıkabilir. Raflardaki ürünleri, böyle kullanımda görmek insana ilham veriyor.

Koridorlar özellikle loş bırakılmış. Bu sayede hem gözleriniz yorulmuyor, hem de mağaza vitrinleri daha çok dikkati çekiyor. Emre Arolat, ziyaretçiler için şehrin kaosundan kaçabilecekleri, bireysel ve keyifli bir yaşam vahası yaratmayı hedeflemiş. Üç katlı alışveriş merkezi, toplam 12 bin 300 metrekarelik alan üzerine kurulu.

Finacial Times’ın Türkiye’nin modernlik ihtiyacına hitap eden alışveriş merkezi olarak övdüğü, dünyaca ünlü trendsetter dergi Wallpaper’ın perakendecilik anlayışını yeniden tanımlayan marka olarak dünyada üçüncü sıraya yerleştirdiği Addresistanbul, bir alışveriş merkezinden beklenenden çok daha fazlasını sunuyor.

HANGİ MAĞAZALAR VAR

Habitat, Becara, Riviera Maison, New England, Kitchenette, Nuxx,Kartell, Persan, Stepevi, Atelye Derin, Window, Biscuit, Harley Davidson, Maharam, Layla, Hit Zemin, Chandelier, Old Stones, China Antique, Q too, Ali Konya, Bturk, Bereket Halı, Casa de ella, Hedera, De Gournay London, Cenan Ahşap, Orin, Lumiere, Formitalia, Studio Punto

Dünya markaları bir arada

İngiliz duayen Habitat’ın yanı sıra, daha pek çok ünlü markayı Addresistanbul’da bulabilirsiniz. Philippe Starck gibi dünyaca ünlü tasarımcılarla koleksiyon oluşturan ve dünyada 94 mağazası olan Kartell, dünya çapında kabul görmüş Türk tasarımcılarının dehaları arasında gösterilen Derin, Nurus’un konsept mağazası Nuxx, İspanyol markası Becara, Hollanda’nın iç tasarım alanındaki lider markası Riviera Maison, Step’in yurtdışı markası markası Stepevi ve Persan bunlardan sadece birkaçı.

HABİTAT’TA YÜZDE 50’YE VARAN İNDİRİM

1964’ten bu yana Avrupa dekorasyon modasına yön veren Habitat’ın Türkiye’deki tek mağazası Addresistanbul’da. Mobilya ve aksesuvarlar, yemek takımları, mimariden ilham alan aydınlatmalar, yatak odası, banyo ve mutfakları modayla tanıştıran tekstil ürünleri, halılar şimdi yüzde 50’ye varan indirimli fiyatlarla satılıyor.

Habitat’ın 2008 kış koleksiyonunda, ham dokulu kumaşların ağırlıkta olduğu mobilyalar, taş tonları, siyah ve beyaz gibi doğal, haki ve kahve gibi toprak renklerinin yanı sıra rezene yeşili ve nar moru tonlarındaki koltuklar, tasarımlarının şıklığı kadar rahatlıklarıyla da dikkat çekiyor.

AVRUPA SEYAHATİ HEDİYE

Şimdi Addresistanbul’da 1500 YTL’lik alışveriş yapan herkes Avrupa tatiline gidiyor. Çekilişsiz kurasız Avrupa tatili için Becara, Habitat, Kitchenette, Modatech, New England, Nuxx, Orin, Persan, Stepevi, Riviera Maison, Qtoo,Window mağazalarından 1500 YTL’lik alışveriş yapmanız yeterli. Viyana, Budapeşte, Amsterdam, Brüksel, Milano, Londra, Prag, Venedik, Barselona, Madrid, Roma veya Paris... Dilediğiniz şehirde 2 gün 3 gece, 4 yıldızlı otelde bedava tatil yapabilirsiniz.

ETKİNLİKLERİN ARKASI KESİLMİYOR

Addresistanbul, bir buluşma ve etkinlik ortamı olarak da hizmet veriyor. İki yıl içinde pek çok etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Evlilik Fuarı ve gelinlik defilesi.

Çocuklara ücretsiz heykel kursları.

Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, İç Mimarlık bölümü öğrencilerinin enstelasyonlarının yer aldığı Evin Cennetin temalı, 2006 İlkbahar - Yaz sezonunda dünya çapında kabul gören trendlerin anlatıldığı sergi.

Bahar festivali kapsamında İsmail Acar’ın göz ve lale temalı yüzey giydirmeleri ve 50 eserden oluşan sergisi.

Uluslararası dekorasyon ve hazır giyim sektörünün en önemli stil ve trend ajanslarından Nelly Rodi Agency’nin kreatif direktörü Vincent Gregorie’nin 2008 trendlerini anlattığı seminer.

Mimar Sinan Üniversitesi öğrencilerinin dekorasyon trendleri temalı Evin Sensin enstelasyonu.

Keyifli bir mola

Ziyaretçilerine dingin sokaklarda keyifli bir yürüyüş yapıyormuş hissini yaşatan Addresistanbul’da, alışverişten sonra Kitchenette’de bir kahve molası verebilir, pazar günleri canlı müziğin eşlik ettiği mekanda dostlarınızla buluşabilirsiniz.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!