Eve Dönüş dizisi bitiyor mu?

Güncelleme Tarihi:

Eve Dönüş dizisi bitiyor mu
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2016 13:49

“Gecenin Kraliçesi” ve “Muhteşem Yüzyıl: Kösem”den sonra “Eve Dönüş” dizisi de reytinglerin kurbanı oldu. “Eve Dönüş” dizisi erken final yaparak ekranlara veda edecek. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Büyük umutlarla başlayarak beklenilen reyting rakamlarına ulaşamayan ve ekranlara erken veda eden diziler kervanına “Eve Dönüş” de katıldı. İlk sezonunda beklenilen reyting rakamlarına ulaşamayan dizi, erken final yapacak. İşte detaylar…

Eve Dönüş 22. Bölümünde Final Yapacak!

Yönetmenliğini Kartal Çidamlı'nın yaptığı, yapımcılığnı Yapım Atölyesinin üstlendiği, başrollerinde Dilşad Çelebi, Tardu Flordun, Edip Saner, İpek Erdem, Feride Çetin, Merve Oflaz ve Ayten Uncuoğlu'nun yer aldığı Eve Dönüş dizisi 11 Mart Cuma yayınlanacak olan 22. bölümüyle final yapacak.

İstenilen reyting rakamlarına ulaşamayan Eve Dönüş dizisi için erken final kararı alındı.

İlk olarak Çarşamba akşamları yayınlanan Eve Dönüş, beklenilen reyting rakamlarına ulaşamayınca günü değiştirilerek Cuma akşamına alınmıştı. Ancak yeni gününde de beklenilen rakamlara bir türlü ulaşılamayan Eve Dönüş, erken final yaparak ekranlara veda edecek.

Haberin Devamı

Eve Dönüş 22. bölümü ile final yapıyor.

Dizinin oyuncularından Merve Oflaz da son set gününde çektiği fotoğrafı sosyal medya hesabından bir not düşerek paylaştı.

Oflaz paylaştığı fotoğrafın altına, “Eve Dönüş ekibi candır, 22 bölümü iyi kötü bitirdik .. Sizi çoooook özlicem bu cuma ATV’de son bölüm…” notunu düştü. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!