Eve Dönüş 18. bölüm fragmanı şaşırtan karar! - izle

Güncelleme Tarihi:

Eve Dönüş 18. bölüm fragmanı şaşırtan karar - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2016 11:53

Atv'nin sevilen dizisi Eve Dönüş 18. bölümü 12 Şubat Cuma akşamı ekrana gelecek. Aşk ve intikamın boy gösterdiği popüler dizinin reytinglerdeki düşüşü nedeniyle yayın günü değişti. Eve Dönüş dizisi bundan sonra Cuma akşamları yayınlanacak. Peki; Eve Dönüş 18. bölümünde neler yaşanacak? İşte; dizinin yeni bölüm fragmanı ve detaylar...

Haberin Devamı

Muhteşem yeni fragmanı ile hayranlarının karşısına çıkan Eve Dönüş dizisi 12 Şubat itibariyle Cuma akşamları Atv’de ekranlara gelmeye başlayacak. Dizinin yeni bölüm gelişmeleri ve merak ettikleriniz için aşağıdaki yayınlanan Eve Dönüş 18. bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.

Türlü entrikalarla dolu senaryosu ile izleyiciyi kendine hayran bırakan dizide her hafta olduğu gibi bu hafta da heyecan hiç dinmeyecek. Hayranları ile bu hafta 18. randevusuna çıkan dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak?

Eve Dönüş 18. Bölüm Fragmanı

Aşk, intikam, dram yüklü senaryosu ile izleyenleri kendine hayran bırakan dizinin başrollerini televizyon dünyasının başarılı isimlerinden Dilşad Çelebi ve Cansel Elçin paylaşıyor. Yapımcılığını Yalçın Şen’in, yönetmenliğini Kartal Çidamlı’nın üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda ise Tardu Flordun, Edip Saner, İpek Erdem, Feride Çetin, Ayten Uncuoğlu, Burak Demir, Murat Atik, Ümit Olcay, Zeynep Özder, Gülden Dudarık ve Ali Başar gibi usta oyuncular bulunuyor.

Haberin Devamı

Eve Dönüş son bölüm özeti

Ekranların sevilen dizisi Eve Dönüş yeni bölümü ile heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Sevilen dizide Leyla, Aras’ın kardeşi olduğunu öğreniyor. Henüz öğrendiği bu şoku üzerinden atamamışken Aras’ın Vedat’ı öldürdüğünü öğreniyor.

Aras’ı koruyan Leyla’nın bu yakınlığı Yusuf’u şüphelendiriyor. Arka arkaya olan olaylar Leyla’nın aklını başına getiriyor. Leyla, Elif’i Canan’nın eline bırakmak istemez. Kızını onun elinden almak için velayet davası açar.

Avukat, Leyla’ya evli olmasının mahkemede kızını almak için daha avantajlı olabileceğini söyler. Bunun üzerine Leyla, Yusuf’a evlenme teklifi eder. Canan’nın verdiği ilaçları içen Kürşat kendini kaybeder. Ne yaptığının farkında olmayarak etrafına saldırır ve kızının hayatını tehlikeye düşürür.

Kürşat’ın alkol bağımlılığı, Canan’ın ise adının biriyle çıkması Leyla’ya büyük avantaj sağlar. Ancak sonuç Elif’in hangi tarafı seçeceğine bağlıdır. Elif’in kararını etkilemek için türlü oyunlar yapan Canan ise cici anne rolünün işe yaramadığı görünce eski eziyetlerine yeniden başlar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!