Eve Dönüş dizisi 17. bölümünde silahlar yine susmuyor! - izle

Güncelleme Tarihi:

Eve Dönüş dizisi 17. bölümünde silahlar yine susmuyor - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2016 15:02

Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi Eve Dönüş dizisi bu akşam seyircisiyle 17. randevusuna çıkıyor. Türlü entrikalarla dolu senaryosu ile izleyiciyi kendine hayran bırakan dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Eve Dönüş 17. bölümde neler yaşanacak? Geçen haftanın özeti ve yeni bölümde yaşanacak olaylar ile ilgili merak edilenler haberimizde…

Haberin Devamı

İzleyicilerin büyük bir merakla takip takip ettiği Eve Dönüş dizisinin 17. Bölüm fragmanı yayınlandı!

İzleyicisiyle buluşan 17. Bölüm fragmanı, her bölümde olduğu gibi yine nefes kesti. Aşkın, intikamın boy gösterdiği, heyecanlı ve aksiyon dolu sahneleriyle de izleyen herkesi ekran başına kilitleyen dizinin bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde yine birbirinden ilginç, nabızlarınızı yükselten olaylara tanık olacaksınız. İşte detaylar…

EVE DÖNÜŞ 17. BÖLÜM 1. FRAGMANI

Eve Dönüş 17. Bölümde neler olacak?

Yalçın Şen’in yapımcılığını, Kartal Çidamlı’nın ise yönetmenliğini üstlendiği ekranların sevilen dizisi Eve Dönüş’ün başrolünde Dilşad Çelebi ve Cansel Elçin gibi usta oyuncular yer alıyor. Oyuncu kadrosunda ise Tardu Flordun, Edip Saner, İpek Erdem, Feride Çetin, Ayten Uncuoğlu, Burak Demir, Murat Atik, Ümit Olcay, Zeynep Özder, Gülden Dudarık ve Ali Başar gibi usta oyuncuların yer aldığı dizide her hafta olduğu gibi bu hafta da heyecan hiç düşmeyecek.

Haberin Devamı

Ekranların sevilen dizisi Eve Dönüş yeni bölümü ile heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Seyircisiyle 17. Randevusuna çıkacak olan dizide bu hafta Leyla, Aras’ın kardeşi olduğunu öğreniyor. Henüz öğrendiği bu şoku üzerinden atamamışken Aras’ın Vedat’ı öldürdüğünü öğreniyor.

EVE DÖNÜŞ 17. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Aras’ı koruyan Leyla’nın bu yakınlığı Yusuf’u şüphelendiriyor. Arka arkaya olan olaylar Leyla’nın aklını başına getiriyor. Leyla, Elif’i Canan’nın eline bırakmak istemez. Kızını onun elinden almak için velayet davası açar.

Avukat, Leyla’ya evli olmasının mahkemede kızını almak için daha avantajlı olabileceğini söyler. Bunun üzerine Leyla, Yusuf’a evlenme teklifi eder. Canan’nın verdiği ilaçları içen Kürşat kendini kaybeder. Ne yaptığının farkında olmayarak etrafına saldırır ve kızının hayatını tehlikeye düşürür.

Kürşat’ın alkol bağımlılığı, Canan’ın ise adının biriyle çıkması Leyla’ya büyük avantaj sağlar. Ancak sonuç Elif’in hangi tarafı seçeceğine bağlıdır. Elif’in kararını etkilemek için türlü oyunlar yapan Canan ise cici anne rolünün işe yaramadığı görünce eski eziyetlerine yeniden başlar.

Haberin Devamı

Bakalım Elif kimi seçecek? Merak ettikleriniz için bu akşam yayınlanacak olan Eve Dönüş’ü sakın kaçırmayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!