Estetik var mı yok mu

Güncelleme Tarihi:

Estetik var mı yok mu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2011 18:07

Dudaklarının silikon olduğu iddia edilen Melike İpek Yalova’nın 19 yaşında çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

FOTOĞRAFLARLA MELİKE İPEK YALOVA                

Muhteşem Yüzyıl’da oynadığı Kastilya Prensesi Isabella Fortuna karakteriyle ve güzelliğiyle son dönemin en çok konuşulan oyuncularından olan eski Devlet Bakanı Yüksel Yalova’nın kızı Melike İpek Yalova’nın vücudunda estetik olup olmadığı çok tartışılıyordu. Geçtiğimiz gün Bebek’te fotoğrafı çekilen Yalova, silikon iddialarına “Yok öyle bir şey. Silikonlu olsa hiç dudağımda uçuk çıkar mı?” yanıtını vererek silikonlu olmadığını söylemişti. Melike İpek Yalova’nın 7 yıl önce çekilen fotoğrafı na bakın ve silikon yapılmış mı, yapılmamış mı siz karar verin.
   
Silikonlu dudakta uçuk olur mu, olmaz mı?           

Melike İpek Yalova, “Dudağımda silikon olsa hiç uçuk çıkar mı” diyerek dudağındaki uçuğu göstermişti. Merak edilen soruya silikon konusunda deneyimli estetik cerrahlar Prof. Dr. Ahmet Karacalar ve Prof. Dr. Onur Erol yanıt verdi.

Haberin Devamı

Daha çok uçuk olur!

- Prof. Dr. Onur Erol: Uçuğa meyilli olan kişilerde uçuk çıkar. Eğer kişi uçuğa meyilliyse silikonlu dudaklarının olması daha çok uçuk çıkmasına sebep olabilir. Uçuk çıkma olasılığı silikonlu dudakta daha çoktur.

Dudaklarında silikon var     

- Prof. Dr. Ahmet Karacalar: Silikonlu dudakta uçuk tabii ki çıkar. Uçuk zaten dudağın içerisinde bir virüsten oluşuyor. Tam tersi silikon yapılırken daha çok çıkabilir, iğne uyarır çünkü. Tamamen bağımsız. Çağdaş insan estetik yaptırır, artık estetikli olmak bir artı. ‘Estetikli olduğum belli olmasın’ denmesi çok demode bir şey. Komik bir açıklama. Yalova’nın fotoğraflarına zoom yapınca boğum boğum duruyor, bu çok tipik bir şeydir silikonda. Dudaklarında silikon var. (Vatan)         

                                                                                                                                                                                                                             

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!