Estetik harikası

Güncelleme Tarihi:

Estetik harikası
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2007 00:00

İmrenerek baktığımız yıldızların çoğu aslında birer estetik harikası. Bu estetik mucizelerinin en iyi örneklerinden biri de Victoria Beckham. İşte Victoria’nın 14 yılda geçirdiği estetik evriminin öyküsü.

Victoria Adam, 1993 yılında ünlü olma hayaliyle yandaki fotoğrafı çektirdiğinde 18 yaşında tanınmamış bir dansçı kızdı. Victoria’nın şöhrete ulaşmak için çok beklemesine gerek kalmadı, bir yıl sonra kurulan Spice Girl, hayallerinin gerçekleşmesine yardımcı oldu. Öykünün bundan sonraki kısmını çoğunuz biliyorsunuz; eğlenceli popstar günleri ve ardından David Beckham evliliğiyle katlanarak büyüyen şöhret... Victoria artık şarkıcı değildi ama bir ev kadını olarak da kalamazdı. O da hep daha güzel olmayı seçti ve bu uğurda defalarca bıçak altına yattı.

Günümüzün üç çocuk annesi moda ikonu, 14 yılda yaptırdığı estetik operasyonlarla deyim yerindeyse adeta evrim geçirdi. Ünlü sanatçının vücudunda hoşlanmadığı bölgeler ise saçları, göbek deliği ve ayak tırnakları.

Zayıflıyor ama göğüsleri büyüyor

Victoria, 18 yaşında normal ölçülerde göğüslere sahipti. Ancak 14 yıl içinde Victoria’nın göğüsleri, mükemmele yakın ölcülerde büyümeye devam etti. Victoria silikon taktırmadığını söylese de uzmanlar onunla aynı fikirde değil. Victoria, 14 yıl içinde tam 13 kilo kaybetti. Uzmanlar zayıflayan kadınların göğüs ölçülerinde de bir düşüş olması gerektiğini belirtiyorlar. Victoria’nın sıfır beden tutkusuna inat büyüyen göğüslerinin tıbbi bir açıklaması olsa gerek.

YANAK

Victoria’nın yanakları için 8 bin dolarlık estetik operasyon geçirdiği belirtiliyor.


DUDAK

Dudaklarını dolgunlaştırmak için 3 ayda bir kollajen takviyesi alıyor. Bu operasyonun bedeli 4 bin dolar.


SAÇLAR VE DERİ

Victoria, yüzüne düzenli olarak peeling yaptırıyor ve yüzünde oluşan lekeleri lazerle yok etmeye çalışıyor. Lazer ve peeling masrafları ayda 2 bin dolar tutuyor. Victoria, saç kesimi için ise ayda 1500 dolar harcıyor.


KAŞLAR

Victoria, kaşlarını kaldırttığını kendisi de kabul ediyor. Birkaç yılda bir tekrarlanan bu operasyonun maliyeti ise 9 bin dolar.


BURUN

Uzmanlara göre Victoria’nın burnu tam bir estetik harikası. Bu operasyonun maliyeti 13 bin dolar.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!