Esra Erol'da canlı yayın bugün neden yok?

Güncelleme Tarihi:

Esra Erolda canlı yayın bugün neden yok
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2016 15:35

Esra Erol bugün neden yok? Esra Erol'un sunuculuğunu yaptığı ATV'nin izdivaç programı Esra Erol'da Evlen Benimle 18 Şubat'ta yani bugün yayınlanmayacak. Esra Erol’da programı, Ankara’da yaşanan terör saldırısı nedeni ile iptal edildi.

Haberin Devamı

Bir çok ünlü isim Ankara’ da yaşanan terör saldırısı nedeni ile eğlence programlarını iptal etti. ATV ekranlarında izdivaç programı sunan Esra Erol da bunlardan biri.

Esra Erol’da izdivaç programı canlı yayını Ankara’da yaşanan terör saldırısından dolayı iptal edildi. Program bugün yayınlanmayacak.

Esra Erol, bir çok ünlü isim gibi sosyal medya üzerinden terörü lanetleyen ve üzüntüsünü dile getiren paylaşımlarda bulundu. Esra Erol bir paylaşımında: “Yine! bu acılar hiç yaşanmasa, canları almasa, aileleri yakmasa…” diye yazdı. Diğer bir paylaşımda ise: “Ankara’ daki kahpe saldırı sonucu Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ve son günlerde verdiğimiz Şehitlerimize Allah’ tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. TÜM TÜRKİYE’MİZİN BAŞI SAĞOLSUN.” dedi. 

Haberin Devamı

Esra Erol kimdir?

Esra Erol Özbir, 12 Mayıs 1982 yılında İstanbul’ da dünyaya geldi. Babası göçmen, annesi ise Sinop’ ludur. Polis babasının 5 kızından ortanca olanıdır. Kız Lisesi Çini Seramik mezunu olduktan sonra Açık Öğretim Fakültesi’ nden mezun oldu. Ali Özbir ile evlidir ve 2 erkek çocuğu vardır. Şu an Esra Erol’ la isimli izdivaç programının sunuculuğunu yapıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!