Esnafa sağlık hizmeti

Güncelleme Tarihi:

Esnafa sağlık hizmeti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2000 00:00

Haberin Devamı

Varılan anlaşma gereği 114 bin Antalyalı esnaf Özel Mamer Cerrahi Merkezi'nin sağlık hizmetlerinden indirimli olarak yararlanabilecek

AESOB ile Mamer Özel Cerrahi Merkezi arasında imzalanan protokol ile 114 bin esnaf ve sanatkar merkezin sağlık hizmetlerinden indirimli olarak faydalanabilecek.

AESOB Başkanı Orhan Tolunay, Bağ-Kur ile Tıp Fakültesi arasındaki protokolün yenilenmediğini belirterek, ‘‘Esnaf ve sanatkarımızın sağlık sorunlarını çözmesine yardımcı olmayı istiyoruz. Merkezde, AESOB üye sicil kartını gösteren esnaf ve sanatkarlarımız; meme ve guatr, kadın sağlığı, Gastroentoloji, Ultrason, Mammografi, laboratuvar tetkikleri, cerrahi müdahale gibi sağlık hizmetlerinden indirimli olarak yararlanacak’’ dedi.

Hastane ilaçlanıyor

ANTALYA Devlet Hastanesi binası yarın baştan sona ilaçlanacak. Hastanede bulaşıcı hastalık yayılmasını önlemek amacıyla yapılacak ilaçlama, tüm poliklinikler, mutfak ve tuvaletler ile servislerde bir ziraat mühendisinin gözetiminde yapılacak.

Antalya Devlet Hastanesi yetkilileri, bu tür ilaçlamaların 15 günde bir bulaşıcı hastalıkların yayılmasını engellemek ve dezenfeksiyonu sağlamak amacıyla yapıldığını belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!