Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yayınlanan 73. bölüm fragmanıyla heyecan yarattı... İntikam vakti geliyor

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yayınlanan 73. bölüm fragmanıyla heyecan yarattı... İntikam vakti geliyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2017 19:36

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yayınlanan 73. bölüm fragmanıyla izleyicilerine oldukça heyecan seviyesi yüksek dakikalar yaşatacak. Ekranların yayınlanmaya başladığı günden itibaren büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümüyle salı akşamı ekranlarda olacak. Yeni bölümde Hızır ve ailesi intikamının peşinden koşarken Ünal'ın 'çok kanacak' demesi savaşın ne denli büyük olduğunu gösteriyor. İşte, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 73. bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı izleyicileriyle buluştu. Sezonun açılış bölümünde hayatının en büyük acısını yaşayan Hızır, Zeyno'nun intikamı için geri dönüyor. İntikam hırsı Hayriye anne de dahil tüm Çakırbeyli Ailesi'ni sarıyor. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 73. yeni bölüm fragmanı ve yeni bölüme dair ilk detaylar!

Hızır ve ailesi intikamının peşinden koşarken Ünal'ın 'çok kanacak' demesi savaşın ne denli büyük olduğunu gösteriyor. Tüm bunlar yaşanırken, Hayriye annenin elinde silahla göründüğü sahne ise izleyenleri şaşırttı. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 73. bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor?

 

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hızır Çakırbeyli tüm işlerini İlyas'a devredip memleketine yerleştikten sonra ailesiyle, alıştığı sorunlardan uzakta alışılmadık bir mutluluğa sahip olmuştur. Onca yaşanan sıkıntıdan sonra bir nebze huzur bulan ailenin tadının kaçacağı günler ise çok uzakta değildir. İntikamının peşine düşen düşmanlar Hızır'ın yakasını bırakmazlar.

Haberin Devamı

Ünal Kaplan ile birlikte tüm masa üyelerinin ortak kararı Hızır'ın bir an önce gelip masaya oturması yönündedir. İstihbaratın içindeki kendine yakın güçleri maşa olarak kullanan CIA, büyük kıyım için hazırlanmaktadır. Olayın ehemmiyetinin farkında olan herkes bir yandan Hızır'a kurulan pusuların ardını araştırırken diğer yandan dönüşünü sağlamaya çalışır.

Peşinde ölümle gezen Hızır'ın dönüp işlerin başına geçmekten başka çaresi yoktur. Tabi eğer bunun için hala zamanı varsa…

 

BAKMADAN GEÇME!