Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 20. bölüm fragmanı yayında! – İzle

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 20. bölüm fragmanı yayında – İzle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2016 15:16

ATV ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam yeni bölümüyle ekranlara gelecek. Geçtiğimiz hafta kritik bir noktada biten Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 20. bölümünde neler olacak? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümüyle ilgili tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde sevdiği kadın olan Esra’yı kaybeden Alparslan, Ünal’ın isteği ile masaya getirilmiş ve Ünal Kaplan kendisini öldürmemesi için bir şey söylemesini istemişti.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 20. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 20. Bölüm fragmanında Ünal Kaplan’ın Alparslan’ı kendi koltuğuna oturttuğu ve veliahtı olarak kabul ettiği görülüyor. Bu karar Hızır ve İlyas’ı sinirlendirirken, Alparslan yapmayı planladığı şeyler nedeniyle Ünal Kaplan’ın teklifini kabul ediyor.

Ancak bu durum ne Hızır’ın, ne de İlyas’ın hoşuna gidiyor. Hızır Alparslan’a kendi koltuğunu teklif ederken İlyas ise canından çok sevdiği yeğeninin boğazına sarılıyor. Alparslan ise Nevzat ile buluşuyor ve planlarını anlatıyor.

Haberin Devamı

Bir tarafta ise bebeğini doğuran Nazlı sıkıntılardan biraz olsun kurtulmuşken, kocası da dahil olmak üzere Çakırbeyli ailesinin diğer erkeklerinin Nazlı’yı ve bebeğini görmeye gittiğini öğrenen Meryem savaşmak için kolları sıvıyor. Hızır’ı boşayacağını söyleyen Meryem gerçekten söylediğini yapacak mı?

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 19. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Son bir gece geçirmek istediği ve daha sonra evlenmek için söz verdiği Özlem’i kollarının arasında ölmüş bir halde bulan Alparslan hayatının sarsıntısını yaşar ve büyük bir intikam ateşiyle yanmaya başlar.

Diğer yandan kızının ölümüyle sarsılan Ünal Kaplan, kızına söyleyemediklerini söyler ve intikam almak için yemin eder. Çakırbeyli ailesini bitirmek için plan yapan Ünal’ın artık kaybedecek bir şeyi kalmamıştır.

Bir tarafta ise Nazlı çocuğunu doğurmuştur, ama Özlem’in ölümüyle buna bile sevinemez. Meryem Nazlı’yı hem hastaneye götürmüştür, hem de kocasından doğan bebeği kucağına almak zorunda kalmıştır. Eve döndüğünde ise bu sefer de çocuklarının sorularına maruz kalan Meryem daha fazla dayanamaz ve susmayı tercih eder. 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 20. BÖLÜM FRAGMANI


 

BAKMADAN GEÇME!